Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
Még egy ilyen brutálisan CPU limites játékot nem láttam még ezideáig...

Athlon 2 X2 250 proci van a gépben, de csutkára terheli mind a két magot. Komolyan mondom, intel burn test (IBT) helyett ezt kell most már használni...

Ja igen, a videó terhelés (GPUZ) nagy ritkán "fölugrik" 30% körülire, de utánna megint sokáig 0%. Anyám borogass, berakom az 1MB-os sima PCI-os öskövület VGA-mat, azzal se lessz rosszabb...
Kikapcsoltam a feladatkezelőben az egyik magot a rage.exe -n, erre a durva szaggatásból brutális szaggatás lett. 
Próbáljátok már ki ti is, hogy 2-őt(x4 proci esetén), illetve 1-et (x2 esetén) letiltotok a magok közül. Kiváncsi volnék mit szólnak ehhez az új Inteles csodák, illetve a Phenom "akármik".
(Persze a full screen legyen kinyomva a játékban
)
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kikapcsoltam a feladatkezelőben az egyik magot a rage.exe -n, erre a durva szaggatásból brutális szaggatás lett. 
)