Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Ez kicsit OFF, lehet, hogy már mindenki tudja, nem tudom, de ma találtam egy érdekes oldalt.
Ezen az oldalon a játékhoz lehet webfelületen szerkeszteni konfigurációs fájlt, azoknak, akiknek gondjaik vannak-voltak. Rengeteg beállítási lehetőséget találunk, minden részletre kiterjedően!!
Nagyon kellemes és kényelmes dolog, bár az angol szótár legyen kéznél, ha épp nem vagyunk pöfiktek!
Ez az oldal:Rage Tweaks
Ez meg maga a szerkesztő: Rage Config.cfg
Persze a kapott tartalmat ki kell másolni, majd a játék Base könyvtárában a korábbi cfg fájlba beilleszteni. (eredeti azért mentsük el valahová, majd töröljük a tartalmát)Bár nekem sok gondom nem volt vele eddig sem, de a tegnapi új NV Driver és a megszerkesztett cfg segedelmével még szebb lett a látvány, továbbá eltűntek az 1mp-es "textúra után-rajzolások" is.
Nagyon figyeljünk oda a szerkesztésre, tényleg fordítsunk, ha valamit nem értünk! GTX550Ti van nekem, de sok esetben a Very High értéket adtam meg, talán ennek is köszönhető a javulás, nem tudom, de azt igen, hogy most is 59,87 az Fps!

Ha már köztudott ez a megoldás, akkor elnézést, ha meg nem, akkor remélem, tudtam segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest