Aktív témák
-
LukE
veterán
hala! kelly-tech arlistaban talaltam ilyeneket:
Edimax EW7113UHG
Vezeték nélküli USB adapter, 54Mbps adatátviteli sebesség, IEEE 802.11g (2.4GHz, OFDM) és IEEE 802.11b szabványon, beépített 6dBi Hi-Gain antenna, USB 2.0, 64/128-bit kódolás, Win 98SE/Me/2000/XP, hatótávolság:zárt helységben 100 méter, szabadban 800 méter, méret: 120 x 75 x 87 mm
<halk>16500 netto nagyker</halk>
EW7117U
Edimax 802.11 b vezeték nélküli LAN mini USB adapter, az IEEE-802.11 b 2.4 GHz (DSSS) szabványokkal komptibilis, Windows 98/Me/2000/XP alá
<halk>5700 netto nagyker</halk> -
X-COM
nagyúr
hát találtam egy ilyet, ez egy wlan bridge segítségével működhet
[L]http://www.digi.com/products/usb/anywhereusb.jsp[/L] -
tusi74
őstag
Most már jelismétlő kábellel tökéletesen megy, úgyhogy most nem az a kérdés,
hogyan buheráljunk USB kábelt, hanem mivel ez egy orvosi rendelő, nem lenne ésszerű, ha a belépő beteg, felbukna, egy előtte futó kábelen.
A kábelcsatornázás sem nagyon kivitelezhető, mert a fal frissen van festve, nem biztos, hogy túl jól mutatna a csatorna.
[Szerkesztve] -
And
veterán
Szia! Szerintem igaza van LukE-nak, ami a rádiós átvitel lehetőségeit illeti. De mivel azt írtad, hogy a mostani kábel működési távolsága éppen határon van, esetleg érdemes lenne megpróbálni a kábel buherálását. Ez alatt azt értem, hogy nagyobb keresztmetszetű, - esetleg sodrott érpárokkal rendelkező - árnyékolt kábellel kéne megpróbálni. Valami ipari műszerezéskor használt kábelhez hasonlóra gondoltam. Az eredeti usb-kábel két végéről le kell cuppantani a csatlakozókat, és megtoldani az új kábellel. Egyszer csináltunk ilyen toldást, és bár nem volt extra vastag kábel (asszem 3 ér + árnyék, a fekete vezetéket meg az árnyékra kötöttük), az eredetinél bőven nagyobb keresztmetszetű volt, és kb. 6..7m -es távra működött.
Szerk.: kicsit rövidebb volt az a kábel, de az 5m-t meghaladta. A végén egy A0-ás HP-printer volt.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Stabil kapcsolatot csak erősítős kábellel tudtunk felépíteni.
Egyébként bootolásnál nem ismerte fel az eszközt, ki-be húzogatással
igen. Aztán megy egész nap.
Tehát valami jó minőségű RF kellene. Eddig nem találtam USB-re linket.
OFF Tud arról valaki, hogy miért nem kapok e-mail értesítést, ha valaki hozzászól, pedig beállítottam. Más topicnál sem megy.
ON
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Valaki?????
-
tusi74
őstag
Adott a következő, amiről elég kevés infóm van.
Azt tudom, hogy van rádiós LAN, rádiós VGA jeltovábbító,
de létezik USB jeltovábbító?
Arról lenne szó, hogy adott egy USB eszköz, ami egy digit rtg. jelét
viszi USB-n keresztül a PC felé.
kb. 5 m a távolság.
Meg lehetne oldani kábelezés nélkül?
Azt tudni kell erről az eszközről, hogy nagyon ''finnyás'', mert nem minden géppel kommunikál, és nagyon ''erőszakos'', vagyis zabálja a sávszélt, mert egy multifunkciós eszközt egyszerűen kidob maga mellől.
USB 1.1-es. :F
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest