- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #31955 üzenetére
Jo az pedig
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27437 üzenetére
Hasonló eljárással lehet megoldani a a dirt 3 at mint az elődjét vagy az f1 2011 et
Csak egy Hamachi és egy technogods valamint egy mini image file kell a dirt 3 ról ( ez csak akkor ha eltérő verziószámu a cucc ). Aztán lehet belecsapni a lecsóbaEgyébként 1999 ért árulják az 576 ban... Nem pénz érte
-
Ventur@
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #27437 üzenetére
GameRanger sajnos nem lesz jó hozzá, mivel nincs benne a DiRT 3 a támogatott játéklistában. Itt tudod megnézni, milyen játékokkal működik együtt a program:
[GameRanger - Supported games]
Próbáljátok meg a Tunngle-t (ahogy néztem van Game For Windows Live támogatás és a DiRT 3 pont olyan
), vagy még a Hamachi-t. Én régebben rFactor-t próbáltam Hamachi-val, meg egy kis ideig GRiD-et és bár voltak gondok, de azért ment a dolog
.
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17102 üzenetére
Valakinek van kedve versenyezni?
Csinálok szerót, ha igény van. -
dugojancsi
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17089 üzenetére
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Szerintem az aláfestő zene miatt van, amit úgy gondolom nem te csináltál.
Nekem is volt ilyesmi 1-2 hete.
Egy jó kis zenét tettem fel az egyik videó alá.
Érdekesség, hogy a Test Drive Unlimitedből merítettem,
és azonnal jelezgetett,hogy ilyen - meg olyan egyezmény, meg jogsértés, stb.
Sajna ez van.Hogy milyen következményei lehetnek, nem tudom.
Én töröltem a videót, de megtartottam magamnak. -
Almacsavo
tag
válasz
passzolok, csiliárd éve nem töltöttem fel videót
ps a linket dobtam ide fel nem a vidit oda, sry a pontatlan fogalmazásért. Btw sok sikert
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15711 üzenetére
Nekem kicsit buggosnak tűnik ez a videó. Főleg a végén a tömb kerülgetésnél, mert az a tömb nálam jóval hosszabb. Azt ott nem lehet folyamatosan körbejárni. A másik meg, hogy minden kormány mozdulatra szorzót növel, ami nem lenne baj, ha néha nem jönne neki össze. Olyan tempóval 3.4. sebesség vagy nincs meg nekem a kellő pont a szorzó növeléshez vagy besokall a gép.
Szóval egyenlőre feladtam, mert sztem nekem ez lehetetlen vállalkozás.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15711 üzenetére
Csak végig néztem és rájöttem hogy mit csinál másképp. Lehet kipróbálom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15709 üzenetére
Ja bocs végig se néztem, mert az elején tudtam miért csinált olyan sokat. Hát mert ő 10 percest nyom mi meg 7 perc alatt nyomtuk le ezt. Szóval 10 perc alatt lehet ez nem is olyan sok. Majd kipróbálom.
Na azért is nyomatok 1 10 percest!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15697 üzenetére
Nem rossz, de attól szoktunk többet is csinálni. Kb olyan 160 millióval több van nekem asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest