Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallimi
tag
A régi lemez volt bent, azon volt a rendszer először arról szerettem volna az adatokat lementeni, egy másik külső lemezre. Akkor azt hittem, hogy jogosultság, vagy partició gondja van. Több próbálkozás után végül sikerült a mentés. Tehát már a régi lemeznél is csinálta. Most, hogy egy új lemez van nem tudom visszamásolni az adatokat a külső lemezről. Működés közben nem vettem eddig észre semmit. sem a lemez csere előtt sem után. Csak most, hogy előjött a másolás.
-
gallimi
tag
A pillanatképről már letettem. A nason lévő fájlokat, mappákat (pl. Torrent letöltés, filmek...) mentettem ki külső tárolóra File station 5 program segítségével. Sokadjára! Most új lemezt kapott a nas amit már belaktam nagyjából, de ezeket a mappákat szeretném visszahelyzni. Próbáltam már több féle módon de vagy így vagy úgy de megáll, nas pedig újraindul.
-
gallimi
tag
Hát én ezt nem értem. Végre sikerült kimenteni a fájlokat, most meg nem tudom visszaállítani. Amint elkezdek másolni valamilyen formában a Nasra újraindul. Az a fura, hogy hálózaton keresztül is újraindul, nem csak usb-n. Lassan ott tartok,hogy kívágom. Van, hogy 5% valamikor meg 70% dobja el.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Van egy Ts130 nasom(1 lemez )amiben szeretnék lemezt cserélni. Viszont olyan problémába ütkoztem amire egyenlőre nem találok megoldást. A pillanatképet szeretném külső tárolóra másolni de a NAS valamiért újraindul. Próbáltam már több Hdd-t külső házat usb 3.0_t 2.0_t. Formáztam Ext 4, ntfs-re is de mindig leáll. Pillanatképet szeretnék, de már próbáltam a home mappa teljes tartalmát is másolni. Jogosultságokat megadtam neki írás és olvasás is almappákra is! Hiba csak annyi, hogy a nast nem megfelelően állítják le. Passz.
-
gallimi
tag
-
gallimi
tag
Sziasztok. az alábbi problémával fordulnék hozzátok. Van egy ts-130 nas ami az utóbbi időben kb fél éve azt a hibát produkálja, hogy nem tudom elérni sehonnan. Belső hálózatban és távolról akár app-ban sem. Ssl kapcsolatra sem válaszol. Próbáltam már alkalmazásokat szüneteltetni mert ram-ra gyanakodtam legfőképpen a letöltőre. De nem az produkálja. Amizcloudban azt írta tegnap este, hogy "offline ” de onnan sem tudtam újra indítani. Mindig oda jutok, hogy kikapcsolás. Azután jó egy darabig. Router _ben vezetékkel látom, hogy kapcsolódva van. Már a 3s reset is megvolt. Nem tudom, hogy mi okozza. Arra gondoltam, hogy esetleg a firmware? 5.2... van! Vissza lehet rakni regebbit? Olvastam, hogy más is járt már így. Én kifogytam az ötletekből. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest