Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Ehéten ismét 2hetet voltam suliba, kezdem unni már ezt a rendszertelenséget. Egyszerűen a szervezetem meghülyül amikor itthon vagyok alszok 1óráig, utána az egész napom el van fuserálva. nem jó ez így.:( Gondoltam valami munkára de ilyen rendszertelenül, az is kilőve, illetve ha tudtok valamit akkor a mailcím az adataimnál.:DD
    Voltam ma is kártyázni nyertem is egy szénlapátnyi aprót:D, de előtte nagyon összevesztem apámmal,:( és ez beárnyékolta az estémet, lassan mindennaposak lesznek ezek a veszekedések. Világ életemen utáltam az alkoholistákat, és ez alól még egy szoros családi kötelék sem adhat felmentést sajna. Illetve adhatna ha beismerné hogy beteg, de az az ami nem megy, inkább mindennap iszik:(, és én nem vagyok ''geci'', meg ''patkánytojás'', meg a ''kurva anyámba'' sem megyek el, csak azért mert ő többet ivott. Ráadásul a máj enzimei 4-5szörösek a normálisnak a vérnyomása jóval magasabb mint egy ''normál'' emberé, az orvos meg is mondta neki hogy 2évnél nincs neki több hátra,(44éves) de leszarja. próbálkoztam én már mindennel, de ezek a ''beszédeim'' után rendszerint mehetek a ''picsába''. Nem tudom mi legyen, ha most kapnék egy állást akkor a hó végén elköltöznék, mert nem bírom már sokáig. Ha lenne több pénzem legszívesebben világgá mennék és haza sem jönnék egy darabig. De tudom hogy az nem old meg semmit, így inkább megpróbálok állást kapni és minnél gyorsabban elköltöni, mert nem fogom végignézni, ahogy tönkreteszi magát meg engem meg a muttert meg mindenkit. Mert ha csak én lennék érintve akkor azt mondanám hogy ok, elcuccolok és meg van oldva a dolog, de sajna az anyukámat is cseszteti. És őt sajnálom csak ha elmennék, sztem rövid időn belül öngyilkos lenne. Vagy valamit csinálna, az tutti.
    Az is sokat javítana a dolgon ha lenne egy barátnőm akivel össze lehetne cuccolni, mert akkor egy percig nem gondlkodnék, de most még az sincs, és ahogy most állok, lelkileg nem is lesz szerintem.:(
    Na jóvan elég a nyavajgásból, de ilyenkor amikor leírom midíg máshogy látom a dolgokat. vagy nem?:F

Aktív témák