Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Félreértesz, én sem hergelem magam, csak olvastam róla és dühös vagyok emiatt (is) a Sony-ra. Egyébként úgy van, ahogy írod, én is hétköznapi használati tárgyként tekintek rá, ami a kényelmemet és szórakozásomat szolgálja, nem rettegek bekapcsolni, sőt, vinyót is cseréltem benne. Én is csak azért olvastam utána a témának, hogy ne álljak ott, mint f*sz a lakodalomban, amikor bekövetkezik a hiba, amiről olyan sokan beszélnek. Így képben vagyok, tudom mire kell figyelnem, hogy elkerüljem a hibát, illetve, hogy kihez és hogyan kell fordulnom, ha megvan a baj. De ettől a tény az tény marad, a készüléknek rejtett hibája van, és ha Te is kárvallott lennél, akkor másképp állnál a dologhoz. Persze, minden elektronikai cucc el tud romlani, csak nem mindegy, hogy milyen hamar és milyen számban. Ez különbözteti meg a jó gyártót a rossztól. Én többekkel kapcsolatban állok, akik megszívták (a Sony garanciális ügyintézési "sebessége" nem kicsit vicces) és át tudom érezni a bajukat. Ez szerintem nem előre pánikolás, csak egy jogos rosszallás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gaming notebook topik
- ASUS ROG Ally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest