Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Aktív témák
-
pietrofika
csendes tag
Hi. Nekem ugyanez a bajom. Szombaton vettem egy zsír új PS2-t. Megvan írottan a Fifa 2005 + egy progi amit szintén kiírtam. A neve: sony_ps2_hack_(no_mod_chip_needed).exe Ez nem mqködik. Amikor berakom akkor azt írja ki a PS2, hogy rakjak be Ps2 kompatibilis lemezt. Szóval van valami megoldás a chippelésen kívül? Egyébként nekem ajánlottak chippet, beszereléssel 20000-ért, állítólag mindent visz. Csak egy kicsit soknak találom. Tényleg ennyi az ára vagy csak át akartak verni? Boot discet honnan szerezhetek, illetve szívesen veszek olcsóbb chippelési ajánlatokat. Debrecen elönyben, de ha megéri akkor Bp sem kizárt. Várom a maileket!!!

Aktív témák
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ID-Cooling CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest