Legfrissebb anyagok
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
pietrofika
csendes tag
Hi. Nekem ugyanez a bajom. Szombaton vettem egy zsír új PS2-t. Megvan írottan a Fifa 2005 + egy progi amit szintén kiírtam. A neve: sony_ps2_hack_(no_mod_chip_needed).exe Ez nem mqködik. Amikor berakom akkor azt írja ki a PS2, hogy rakjak be Ps2 kompatibilis lemezt. Szóval van valami megoldás a chippelésen kívül? Egyébként nekem ajánlottak chippet, beszereléssel 20000-ért, állítólag mindent visz. Csak egy kicsit soknak találom. Tényleg ennyi az ára vagy csak át akartak verni? Boot discet honnan szerezhetek, illetve szívesen veszek olcsóbb chippelési ajánlatokat. Debrecen elönyben, de ha megéri akkor Bp sem kizárt. Várom a maileket!!!
Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest