Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Hello,
Nincs M3-asom ezért szántam egy órát rá a minap a tesztpályán. Sim módban. Balanszolás után meg is lett az a beállítás amivel kicsit kezesebb lett - azaz nem kell küzdeni vele minden éles kanyarból történő kigyorsításnál. (az amit a játékban is ajánlottam neked a WGT-re)
De visszaraktam alapra, nehogy az legyen mondva hogy aki jól beálíltja az megérdemli hogy jót menjen vele. Szóval: alap m3 gtr, rá egy kasztni tuning, váltóáttét balance (+összes optikai tuning). Ezzel maradt cl6 ban.
Ugyanezt tettem egy Panamával is.
A 12 kör bemelegítés után akárhogy nyomtam, körönként közel 2 másodpercet mindig kapott a Panama. És az, ahogy alig 3 kör után a hosszú egyenes végén a csatornából kifelé eltűnök a BMW-vel miközben a Panamával éppen fordulok oda le - hát kb. az ugyanaz mint amit minden cl6-ra limitált versenyen, eventen látok mások BMW-itől.
Tudom az a tesztpálya nem a világ, mert vannak nehezebb pályák, de Headhunterék például legutóbb a Python Creekre is az M3-ast hozták és dudáltak hátulról a 10. kör után hogy akkor előznének.mégegyszer...
Változás úgyse lesz, de az az M3-as túl erős szerintem. Ami az alattomos viselkedése ellenére a gyorsulásával a vele elvileg egy kategóriában lévő Panamát így elveri, az ne legyen már beengedve a még gyengébb cl6.3-ra húzott kocsik közé (Harpoon, Spiedo, Akira, RX7 stb.).
Más irányból: ha egy drabális, faragatlan amerikai sportkocsi kasztniját (pl Dodge Viper SRT-10 utánzat) húzták volna arra rá, ami jelenleg m3-as BMW-ként van a játékban - és a BMW-t ki se hozzák, akkor az a musclecar kategóriát képviselve gyönyörűen passzolt volna a Morello mellé. Cl7-8 ban lenne két nagyon eltérő karakterű, de kiegyenlített kocsi.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest