Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miután leállt a feltöltés kb még egy öt percig nem akarta behozni sem az oldalt, a firefox szerint ideiglenesen túlterhelt, 54 megát vártam ki vele majdnem
Az uw-n pl a feltöltött cuccaim elérhetőek, csak én nem tudok már feltenni, az egyik tárhelyem már kb 3 éves ott...Most is azt írja hogy nem tud kapcsolatot létesíteni.. A megaupload sem jött be, nem kaptam hozzáférési linket miután felment a replay, mára elég volt, majd holnap folyt

b-type, köszi majd legközelebb, este 7-re értem haza, most fél 10, és 3x vártam végig, és sehova sem ment fel semmi
Ezalatt sem játék, sem letöltés, se semmi, mert ugye a teljes sávszélem erre ment, ha szabályoznám úgy meg vagy 2 óra lenne mire felmegy!
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei P30 Pro - teletalálat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az uw-n pl a feltöltött cuccaim elérhetőek, csak én nem tudok már feltenni, az egyik tárhelyem már kb 3 éves ott...