Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Hát sok minden nem történt vele, csak hát 1db szavazat kevés...
(#448) adalbert1 : Az általad gyengének tartott filmeket húzd le a p*cs@ba
Azért én még mindig azt mondom, hogy persze, amit nem tartasz jónak nyugodtan húzd le. (ilyet én is csináltam)
De szvsz direkt csak azért, ne húzzunk le filmeket, hogy egy hátrébb levő elé kerüljön... -
PazsitZ
addikt
Megfogalmazódott bennem egy dolog, amivel javíthatok egy kicsit a dolgon.
Csak most nézem (eddig nem is annyira figyeltem), hogy 19! ember van beregisztrálva, aki egyetlen egy szavazatot sem adott le, de beleszámítanak az összes userbe, tehát velük is számolunk jelenleg.
Meg fogom oldani, hamarosan, hogy legalább őket ne számolja a rendszer és így könnyebben kerülhetnek előre egyes filmek. -
PazsitZ
addikt
-
Viszlát
addikt
Azt hiszem pont te voltál aki szóvátette az azonos pontszám problémáját. Ha csak 10-es skálán pontoztunk volna, nagyságrendekkel nagyobb számban fordult volna elő. Értem én amit mondasz, de akkor kérlek javasolj is valami megoldást, mi alapján döntsük el azonos pontszám esetén a sorrendet...
-
Face8814
őstag
"Az ember a Holdon-t nem tudom hogyan keverted ide..., nem feltételezem, hogy magyar filmnek gondolod"
A 210-es hsz-re reagáltam, mert nem akartam új postot írni. Lehet kicsit félreérthető volt.
koxx
A Macskafogóval kapcsolatban ugye ezt most nem mondod komolyan....?
Amikor a 100 legjobbat keressük, egy Macskafogó bejuttatása elég ... ööö.... hogy is mondjam.... kérdéses!Egyébként az átlag amit én kiosztottam 13,66 pont volt 380 film értékelése után. Lehet még szigorúbban kellett volna!?
-
cousin333
addikt
Mondjuk a Taxi 1-et példának felhozva: szerintem poénos, vannak benne látványos jelenetek, a szereplők is jól játszanak, egyszóval szórakoztató. Most akkor ez rosszabb film, mint egy lelkizős és marha hosszú, 2 szereplős filmdráma, amiben a főhős végig azon rágódik, hogy miért hagyta ott annak idején a barátnőjét, aki valójában az öccse volt?
Vagy másik példa: Sin City jó filmnek nevezhető-e, avagy ennyire pozitívumnak számít-e a különleges rajzfilmszerű látványvilág? De mondhattam volna a 300-at is.
Én mindenesetre úgy pontoztam, hogy mennyire jó az adott film a műfajon belül. Tehát ha egy "agyatlan" akciófilmet nagyra tartok, akkor megkapta tőlem a 18 pontot. Másfelől egy Csupasz pisztoly kategóriájú film bármennyire is jó a kategóriájában, esélytelen volt a 19-20 pontra
-
zsiga667
addikt
Na ja, nagyot néznék ha az általam ilyesmi célzattal berakott (na jó, igazából szimpla trollkodás
) 20 pontos Starcrash meg Gayniggers From Outer Space jó helyezést érne el.
Lehetne pl. az imdb-s algoritmust használni, valahol le van írva hgoy számítják, ott figyelembe vesznek ilyeneket is.
-
brownus
veterán
hmm, köszi. javítottam is a listám.
#49) Face8814, a perfect world az a kevin costneres? amikor a kisfiút pátyolgatja? az jó film, de 3.- nak? tökre élvezem a listátokat boncolgatni és kritizálni, van pár film a listádban ami az enyémre nem kerülne fel még akkor se ha 200as lenne. de hálisten nem vagyunk egyformák
FACE, sokkot kaptam!!
a last samurai (tom.c.) a top 75ben??
-
Viszlát
addikt
Igazat adnék neked, ha egyéni listát csinálnánk. De mivel nem erről van szó és 100-nál jóval több filmet kell majd értékelni ha mindenki elküldte a listáját és összesítettem, még mindig ezt tartom a jó megoldásnak.
Például ha valaki beírja a kedvencei közé a The Fountain-t, akkor én arra úgy nyomom a 2-es értékelést (20-as skálán), mint a sicc. Tehát úgy gondolom, hogy persze, mindenki azokat a filmeket teszi fel az ajánló-listájára, amik közel max pontszámosak, de ez ki fog egyenlítődni az összértékelés folyamán. Ezért PH-s toplista, nem Józsi vagy Béla toplistája.
-
Tibiajax
nagyúr
Először is köszi Viszlát, hogy csinálod ezt az egészet. Emelem kalapom, szintén.
Továbbá, hajlok arra, hogy egyetértsek deniro2-vel, miszerint amennyiben megcsináljuk az ömlesztett listát, melyet tényszerűen pontozunk, valóban kialakulhat egy folyamatosan módosuló, dinamikus ranglista, aka Prohardver Top 100 Movies..
Hala!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest