Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz
K1nG HuNp #13411 üzenetére
nem értem ez az adminpanel dolog honnan jön
én nem beszéltem róla.
Mást kérdeztem.De azért köszi.
instantwater:
Csak egy .exe fájl- ról kérdeztem. Megoldható-e egy nyílt forráskódú programból kiszedni egy parancsot, vagy nem.... és abból egy futtatható exe-t csinálni.Csak egy kérdés volt.
Mellékesen persze leírtam hogy excel-ben gondoltam felhasználni. Hátha jelent ez bármi segítséget a kivitelezéshez.
De ennél azt hiszem leragadtunk -
Reaper04
aktív tag
válasz
instantwater #13406 üzenetére
Szia!
Nem szeretnék világot megváltani
Majdnem eltaláltad...mármint majdnem atomreaktor vezérlőpanel.
A helyzet annyi, hogy az excel már rég kész van, és működik egy másik kapcsolási móddal.
Ez amit leírtam egy egyszerűbb verzió (legalábbis ezt gondoltam).
Ezért érdeklődtem.Hosszú távú projekt hogy ezt az excel-es dolgot lecserélem egy egyedi szoftverre, mint ahogy írod.
De arra gondoltam, hogy egy komplett program elkészítése mondjuk 10x annyiba kerül, mint ez... ezért inkább az egyszerűbb lehetőséget kipróbálom. -
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakhoz:
Szeretnék egy USB portra dugható relé vezérlőt kapcsolgatni ... excel-ből.Van ehhez a kütyühöz egy nyílt forráskódú program, ebből lehetne parancsot vagy egyebet kioperálni és egy futtatható .exe fájlt készíteni?
A program 8 relét tud kapcsolni, de nekem csak 2-t kellene.
Az excel-ben egy makró segítségével futtatnám ezt a programot, ami kapcsolná a relét.Megoldható ez valamelyik programozási nyelven?
Tudna ebben nekem valaki segíteni? Az árat részleteket priviben átbeszéljük.Köszi,
Dave
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Szemüveges topik
- Milyen routert?
- Futópadokról általában és az otthoni karbantartásuk
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest