Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
spacelab #14466 üzenetére
A minecraft-nak is van programozos resze, a Skool szokta hasznalni - de valami kulon regisztraciojuk van hozza, nem tudom hogy olyat lehet-e es hogyan szerezni. Amugy teljesen scratch-es stilus az is, csak a vegeredmenye minecraft-epites: nem egyesevel o rakosgatja az elemeket, hanem programmal megmondja neki (a vegen csinaltak egy 20x20x20 bombakockat es elveztek a rombolast
) Nekem az tetszett benne, hogy terszemleletet is javitott egyuttal (egyszer voltam segito egy ilyen programon). Meg hogy at lehetett kapcsolni kod uzemmodba ha jol remlik... es ott mar rendes angolul lehetett beirni a kodot, nem magyaritott (es helyenkent rosszul forditott) kulcsszavakat tippelni (dejavu a magyar excel-bol).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest