- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
hustler #2648 üzenetére
azt írtad hogy backtrack algoritmussal kell megoldanod, ezesetben ezt ne felejtsd el (eszperente nyelven tettem ezt neked
)
vagyis ''visszalépéses'' megoldás kell! ajánlom tanulmányozásra pl. a nyolc királynő problémát, az nagyon sok helyen le van vezetve magyarázatokkal -
amargo
addikt
válasz
hustler #2646 üzenetére
Melyik részében kell a segítség?
Na most, lehet én gondolkozok rosszul, de akkor ez 3 dimenziós tömb lesz, 2 dimenzió a koordináta, a 3. egy bit, mi megadja, hogy érintetted-e az adott mezőt. (Bár úgy is lehetne, hogy azoknak a koordinátáit tárolod el, amit már bejártál és azt ellenőrzöd mindig.)
Kell egy léptető függvény, ami nek van egy kezdő pontja, hogy honnan kell lépned, majd random az irányt megadod.
Ezt csak első blikre írtam. Nem túl hatékony.. de most jobb nem jut még az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest