Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
skoda12
üzenetére
Köszi szépen, örülök ennek az infónak. Hiszem magam elég szorgalmasnak és értelmesnek, hogy magamtól is meg tudjam tanulni a dolgokat.
Annyit kédeznék, hogy ebben a helyzetben, miszerint ugye nem járok semmilyen egyetemre, így lehet jelentkezni gyakornoki helyekre? Jelenleg eléggé minimális a programozó tudásom, a 24 órás Java könyvet végigfutottam, plusz Android fejlesztésnél végigfutottam pár online tutorialt. Tehát lenne lehetőségem valahova elmenni tapasztalatot szerezni? Természetesen pénzt nem kérnék ilyenekért, a fizetésem a tudás megszerzése lenne, amit későbbiekben tudnék kamatoztatni... Hogyan merre induljak? Komolyak a szándékaim.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- is meg lehet szerezni és még vizsgázni sem kell, de tutorialok/guideok szerintem ehhez kevesek.