Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Régebben a C#-t kezdtem el, Reiter István: C# jegyzetet olvastam, de igazából nem nagyon maradt meg."
Olvastad, de közben nem gyakoroltál? Annak semmi értelme, egyik nyelvnél sem.
Ez olyan, mintha olvasnál az autóvezetés mikéntjéről, de soha nem ülnél autóba.====
(#5979) Bikkrom : ez igen színvonalas, nem is tudom, miért nem linkeltem még korábban webfejlesztős fórumokban, meg nem is olvastam, pedig Balássy György volt az egyik igen jó előadónk egyetemen.

-
Bikkrom
senior tag
Melyiket éri meg?
Attól függ mire használnád. Ha C# alapod már van akkor érdemes a Reiter jegyzetet átgyakorolni még egyszer. Aztán ha web felé nézelődsz ott az ASP C#-pal karöltve. Ahhoz elég jó jegyzet a Honlapépítés a 21. században című könyv. -
kispx
addikt
Módszer: Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás

Másképp nem fog menni. Nyílván a egyszerűbb pár soros kódnál kell kezdeni. Érdemes a könyv példaprogramjait is megcsinálni fejből. Szerintem elsőre a nyelvi elemekkel ismerkedj és közben fejleszt az algoritmikus gondolkodást. (Azaz minél több programot csinálj)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő