- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Egyébként én nem bánom, hogy ilyenek is vannak. Gyakorlatilag én is azt használtam fel. Attól, hogy ezt nem nevezem programozói munkának, attól még pl. nekem, meg a hozzám hasonló programozgatóknak sztem. nem rossz ez. Nem kell mindenkinek "profi" programozónak lennie(bár sztem. igazából ilyen nincs is). Szóval én nem tartom rossznak, csak messze áll a programozói munkától. Azt azért sajnálom, hogy ahogy nézem, nem nagyon akarnak közvetlenül lefordulni. Szóval biztos vagyok benne, hogy nem a publikus kódokat fordítják élesben. Ugyanis a publikus kódok nem nagyon akarnak fordulni... De kisebb-nagyobb "barkácsolással" talán azért fordíthatóvá válnak. De az átverő programozó cégeknek 1szerű a módszere: felhasználja a free kódokat szinte zéró munkával, fizetőssé teszi, és beleírja abba a bizonyosba, hogy tilos a kódot visszafejteni. Ilyen 1szerű az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest