Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
samujózsi
senior tag
Nézd, két dolgot tudok:
1. K..vára hanyagoltam a matekot és abból is rengeteget felejtettem
2. Nagyon sokszor adtam már fel, hogy hobbiprogramozó legyek és szinte mindig a hiányzó matek ismeretek miatt.
3 (
). Azért van halvány emlékem arról, hogy mennyi helyen lenne szükség matekra ott, ahol az ember nem is gondolná elsőre (logisztikai rendszerek, adatbázisok, kriptográfia stb stb stb)
Persze, sokan elvannak a maguk szűk területén ezek nélkül, csak ha valamiért váltani akar később, mondjuk php+web-ről c/c++ játékprogramok témára, akkor kb semmi esélye nem lesz. Mert ugye a játékok motorja is matematikai alapokon nyugszik.Hogy ehhez képest milyen szintű matek oktatás vaj főiskolán, egyetemen manapság, azt nem tudom. De úgy hozzáálni, hogy az egyetem csak egy papír, ami a kutyának se kell, az súlyos felelőtlenség. És nem elsősorban a papír, hanem az ott megszerezhető tudás hiánya miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Azért van halvány emlékem arról, hogy mennyi helyen lenne szükség matekra ott, ahol az ember nem is gondolná elsőre (logisztikai rendszerek, adatbázisok, kriptográfia stb stb stb)