Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
micro
addikt
Egy külföldi fórumon olvastam, hogy az alaplapra integrálták a procit, akkor inkább most nem cserélnék alaplapot a gépben.
Kösz a lelkes válaszokat.
Pedig már ki is néztem egy szimpi procit Salazol listájából. :O
mPIII-M-750
(speedstep) 1.1V
7W -
salazol
őstag
-
karib
addikt
-
salazol
őstag
Látom 650-es celeron csak mobil processzorként létezik.
Viszont van coppermine és tulalatin is, coppermine kétféle tokozással is.
A tua-s keveset fogyaszt, csak kérdés, hogy fogadná-e az alaplap. Meg hogy honnan lehetne szerezni. -
salazol
őstag
Visszavonom, most nézem, hogy a coppermine mobil celeron 650 fűt mint egy kazán. 21,5W, az nem semmi.
Egy asztali procis notebook gépbe raktam nemrég az asztali cel1000 (29W) helyett asztali PIII 600E (15,8W) procit, egyből hideg lett és csendes, és nem vehető észre lassulás. -
salazol
őstag
[L]http://users.erols.com/chare/elec.htm[/L]
Ez egy jó kis oldal procinézegetéshez, mobil procik is benne vannak. -
micro
addikt
Van egy notebookom, amiben egy 650-es Celeron ketyeg.
A teljesítményével pont meg vagyok elégedve, de úgy fűt, mint az állat. Lehet-e bele valamilyen lagalább ekkora teljesítményű, de kevesebb hőt leadó procit tenni?
Létezik mobil processzor ekkora frekin (ilyen foglalattal)?
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest