Aktív témák
-
hungeek
senior tag
PCI-s Geforce?
anyám...... mik vannak... mindig tanul az ember! -
reg1
tag
Szia!
Szerintem is a BIOS ban kéne kutakodni,beállítani az IRQ-t meg az elsődlegességet, utána ki kéne sorba próbálni a slotokat hogy melyik fogadja ,szerintem 1. -vagy 2. a jó, meg ellenőrizd hogy a vga ventillátora megy-e!És még valami,kéne tudni hogy hány V-ot kap a videokártya mennyi kell a kártyának és mennyit ad a lap le(s3 savage féle probléma)....
Ennyi:
Bye -
Polesz
addikt
-
Jano
senior tag
Szerintem PCI sínben elég lassú lehet, vagy nem?
-
Wehner
csendes tag
Sziasztok. Az a helyzet, hogy az Amptron alaplapomba (Ali Chipsettes, csak az integrált vidi kártya lehet AGP-s, külön AGP portom nincs. A model száma M754lmr) beletettem, egy PCI-os videókártyát (Gef 4.) A biosban letiltottam az intergrált TNT 2-es vidikártyát, utána a PCI-osra rádugtam a monitor csatlakoztatót, de a monitor a Gef kártyáról nem kap jelet. Továbbra is csak az integrált kártyáról kap jelet. Így nem tudom használni az új kártyámat. Bármilyen ötletetek van azt írjátok meg, kicsit el vagyok már szontyolodva. :O
Köszi: Z
Aktív témák
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI Z590-A PRO - Socket 1200 - Intel Z590 Chipset - alaplap!
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest