- VR topik
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xcvbxcvb
aktív tag
Zöld fecni, kitöltheted neten is [link]
, én mindig szoktam vinni egy csomót a postáról, és akkor van otthon mindig.
Elvileg van valami elektronikus címadat kitöltés is, ennél szerintem ott nyomtatják ki a papírt mint a csomagnál.
De címre csak akkor viszik ki ha 24 mm-nél vékonyabb a küldemény. -
Fancy-boy
addikt
-
Mr.Pentele
csendes tag
Laptopot még sosem küldtem MPL-el. Szerintem a saját doboza az mindenképpen. Törékeny kezelés ilyen esetekben elengedhetetlen, viszont a feladási díjat is meg fogja emelni. A postán kívül másféle szállító cég nem jöhet szóba? Mikorra kellene célba érnie a csomagnak? Régen még jófogás eladásomhoz DPD futárt rendeltem, háznál vette fel a csomagot. Meg voltam elégedve velük. Ezért mondom, hogy érdemes lenne utána nézni más alternatíváknak is.
-
azbest
félisten
A normál munkarend nem azt jelenti, hogy hétköznapi munkanapként. Hanem azt, hogy úgy, mint máskor is hétvégén. Azaz szombaton nincs normál kézbesítés és csak rövidebb ideig vannak nyitva és vasárnap szinte mindenütt zárva. Ezek szerint a kedd is kvázi szombati üzemmódban megy.
-
Mr.Pentele
csendes tag
30-án, azaz hétfőn lesz az utolsó olyan nap az évben, amikor kézbesítés is lesz. 31-e igaz munkanap, de elvileg csak az elsőbbségieket, időgarantált csomagokat, EMS küldeményeket visznek ki. Ebben tényleg nem vagyok biztos, mert az ügyintéző sem tudta pontosan megmondani. A 30-a az fix, hogy dolgoznak és ki is szállítanak.
-
-
TaaT
nagyúr
"De ha meg nem veszi át, akkor miért írt volna, hogy kell neki? Annak sincs sok értelme...."
Az emberek 15perc alatt meg tudják gondolni magukat, akár 2x is...
"Ennyiért már kapna helyben."
És ha erre azután jön rá hogy feladtad akkor megszívtad.
Egy 5000ft-os cuccomra van egy érdeklődő, azt mondja jövőhéten átveszi ha feladom utánvéttel, de ha utalni kell akkor csak egy hónap múlva. Mondtam neki hogy megvárom az 1 hónapot, ha addig nem viszik el.
-
TaaT
nagyúr
Ha nem vagy szerződéses ügyfél akkor csak a lapot használhatod.
De persze ezt én sem használtam soha, mindig a Vaterafutáron keresztül intéztem az utánvétes dolgokat, vagy a GLS Jófogás Házhozszállítással (utóbbi nem olcsó, de cserébe ingyen visszahozzák ha nem veszik át a csomagot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged