Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Kaptam akksijavításra egy Bosch porszívót.
Szétszedve, akksi hibátlan, de rengeteg benne a por.
Ennek a kialakításnak mi az előnye, hogy a poros levegőt a porszívó teljes belsejében végigvezetjük?
A motor szénkeféje meg a kommutátor közé annyi por ment, hogy megszakadt az összeköttetés.
Bosch szervíz 22 000ft-ért cserélte volna ki az akksit. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Ha már Shark.
Takarítógépből a Shark StainStriker milyen választás lehet? Vagy érdemes inkább bérelni egy Karcher puzzi-t 13 000ft napi díjért (plusz 50 000 kaució)?
Otthon bútort, és autót szeretnénk. Még a Thomast mondták. -
gyenesmartin
őstag
Szia.
Marketplacen Bosch adok-veszek csoportokat keress. Ott jó árakon adják a Bosch akksikat. A dolgozók 1000 ft alatt is hozzájuthattak a 18V 3Ah-s akksikhoz.
Nekem is olyan van. 55m2-t lazán kiporszívózunk, bútorokkal együtt.
Ha van valami amit nem szeret a porszívó azok a kis szőnyegek. ECO módban is felszívja elég erősen.
Nekem Serie 8 Gen2 van. Meg mellette 4db 4Ah powerplus, 1db 5Ah meg egy csomó 2,5 és 3Ah-s. Úgyhogy nekem ezért lett Bosch porszívó.
Simán erősebb, mint egy hagyományos porszívó.Olyan erővel szív, hogy az 5Ahs-s akksit feltudom emelni (kb 700gr) és áttenni máshová.
-
gyenesmartin
őstag
Ezt vedd meg.
Kis összehasonlítás egy Dysonnal.
Nekem unlimited 8 van, na az nagyon durván szív. Turbó módban egy 700gr-os súlyt (5Ah-s Bosch PBA akksi) minden további gond nélkül képes felemelni. Többnyire ECO módban használom, ahol annyit tud, mint az unlimited 7 ECO módban.
Halk, jó a fogása, könnyű.
Meg van hozzá minden tartozék amire szükséged lehet. Autótakarításhoz, meg üzemidő is kell. Ehhez akksit meg jóval olcsóbban kapsz, mint bármelyik akkus porszívóhoz. (Nekem van egy rahedli otthon, ki sem használom) -
-
gyenesmartin
őstag
válasz
csubuka #1212 üzenetére
Én ezért sem vettem kínait mert mivan ha eltörik valamelyik műanyag elem és nem tudom használni.
Kisgyerek mellett bármi történhet, aztán nem akarom hogy a kukába végezze.
Nemsok gyártónál láttam azt, mint a boschnál is, hogy a legutolsó csavarig minden pótalkatrész nekik, minden gépüknél.
-
gyenesmartin
őstag
1 szavazat a Boschra. De ha valaki szeret barkácsolni is érdemes akkor már egyúttal zöld Bosch gépeket is venni otthonra, azok akkumulátorairól elmegy ez a porszívó.
Bosch facebook csoportokban pedig nevetséges árakon adják az akksikat egyszer 1 évben (Bosch dolgozói termékvásár miatt sokan továbbadnak). Biztos, hogy halkabb mint a Dreame, de nem tudom könnyebb-e. A dyson meg egy hurrikán a Boschoz képest.
Viszont a Bosch a hosszabb szálú, kis méretű szőnyegben elakad mert már ECO módban is magával emeli a szőnyeget. Dreame lehet jobb, Dyson biztosan jobb ebben.
Ha nincs autótakarítás szerintem a Serie 7 is elég. Viszont ez hangosabb. Serie 8 tele van pakolva hangszigetelő lemezekkel, Eco módban nincs hangja csak a levegőt hallod süvíteni.
Boschnak a leggagyibb az ürítése is egyben, de engem nem zavar. -
gyenesmartin
őstag
válasz
gyenesmartin #1157 üzenetére
Kipróbáltam a BBS8214-est.
Azonnal a valaha volt legjobb porszívónkká vált. Eco módban érzetre minimálisan gyengébb egy tiszta porzsákos 1400w-os gorenjétől.
Turbo módban viszont simán lealázza.
Eco módban lehet mellette szépen beszélni is. Nem a motornak meg a turbinának a hangját hallom, hanem hogy süvít a cső.
Gyerek végre nem reszket a látványától, hanem még nevet is hozzá.
A hozzá adott 4Ah akksival kicsit nehézkes, de 3Ah-val feleségemnek nem jelentett gondot.
55Nm2 feltakarítás, padló, ágy, kanapé, szék után még 3/3 LED világított a töltöttség jelzőn.
Egy gégecsövet meg egy kiskefés fejet hiányolok, de azokat lehet pótolni. -
gyenesmartin
őstag
Nézegettem a Makitákat, pontosabban a DCL286-ost. De elég gyengének találtam. Autót takarítani alkalmatlan lett volna. Így jött szembe velem a Dreame T20. Ennek már elég jó ereje van, sok kiegészítővel, minőségi hatást keltve. De néhány dolog elriasztott. A tesztekben szereplő 80dB hangerő és a 7 perces turbófokozat. Plusz akksi pedig 50 000ft.
Így néztem a Bosch unlimited 7-est. Eco módban szív 230mBar-al, turbón pedig 290mBar. Valamint papíron a Bosch hangosabb, de hangnyomásmérővel mégis 6dB-el halkabb a Dreame-től.
Nem mellesleg sima Bosch szerszámgép akksiról megy.
Ma veszem át az unlimited 8-ast, kíváncsi leszek rá. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Bosch unlimited serie 7 akkus porszívó milyen lehet egy dreame t20-hoz képest?
Dreame-nek a 7 perces turbó idejét keveslem. Boschoz meg lenne 3db akksim, akksinként 10 perces turbó idővel. Teljesítményben hasonló, minőségben talán a bosch jobb. De mindenképp halkabb a dreame-től.
Érdemes lehet boscht vennem szerintetek? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Megtaláltam a számomra ideálisnak tűnő porszívómat.
Ciklonszűrővel, 1m3/h légszállítás, 66dB hangerő, 180MPa szívóerővel.
Viszont használhatok-e bosch akksiról makitára való adaptert?
Mennyire lehet ajánlott egy ilyen gép? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Otthonra van egy Dreame D10S pro robotporszívónk Minden másnap körbe is megy a lakáson. Viszont vannak helyek, ahová nem tud menni.
Ezekre a nehezen hozzáférhető helyekre, gyerek orrszívójához, autó takarításra lenne szükségem egy porszívóra. Autó kinn áll az utcán, tehát minél kisebb legyen a porszívó
Jelenleg van bőven 18V-os Bosch akkumulátorom, mind power4all, mind procore.
Ezekhez tudnék venni egy akkus porszívót?
Jelenleg ezeket néztem ki
UniversalVac 18V (90mBar szívás, 28L/per légszállítás)
GAS 18V 1 (60mbar szívás, 10l/perc légszállítás)
Bosch unlimited series gen 2 (de ennek az árát már sokallom)Vagy mi más lenne még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest