Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
engineur
csendes tag
A ThumbGen nagyszerűen működik, már egész jól kiismertem, hogyan kell használni.
Egyetlen dolgot nem sikerült használni. Megtalálja a filmet, de nem lehet hozzá itt feliratot keresni. Get New Subtitles --> Surch subtitle for the current movie --> There was no subtitle found or selected.
Pedig, ha az eredeti feliratletöltő oldalon keresem, akkor ott megtalálja:
https://www.opensubtitles.org/
Kérdés:
Melyik firmware verziót érdemes használni a PopcornHour500-hoz. Nálam most ez van feltéve: 01-05-170404-25-POP-432-802 (04 APR 2017)
Ennél újabbat nem találtam, de ezzel is lejátssza a DD+ os hanggal a filmeket.
A Popcorn-t azért vettem, hogy 3D-ben tudjunk pl. balettet és filmeket nézni, arra pedig egészen kiváló a SAMSUNG UE65H8000SLXXH LED 3D televízióval párosítva. -
engineur
csendes tag
Ez bizony jó ötlet, nagyon köszönöm, ki fogom próbálni.
A Popcorn A500-at még legalább 10 évig szeretném használni filmnézésre
sorozatokhoz, valamint opera, balett (3D) előadásokhoz.
Ha valami film vagy zenei ritkaságot keresel, segítek megtalálni.
A gyűjteményemben is van olyan, ami szerintem senki másnak nincs meg.
Jó tett helyébe jót várj! -
engineur
csendes tag
Hát ezt jól megszívtam. Van egy A500 a nappaliban, és egy A410 az emeleten a hálószobában.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy az info gombbal egyiken sem lehet lekérni a filmadatokat és letölteni a feliratokat. Elkezdtem nézni a beállításokat, próbáltam hátha az internet csatlakozásban van a hiba. "Sikeresen csatlakozott a hálózathoz!" Mégsem működött a korábbi szolgáltatás egyik popin se. Az igazán zavaró az volt, hogy a pontos idő és az időjárás előjelzés viszont működött. Már mindent meggyanúsítottam, az igazán kiváló ASUS RT-AC68U routert is. Az elejétől végigolvastam a hozzászólásokat a fórumban, hátha találok valami ötletet, mi okozhatja ezt a rejtélyes hibát. A végéről kellett volna kezdeni tanulmányozni a fórumot, időt spóroltam volna meg magamnak. Hát erről a szolgáltatásról úgy tűnik végleg le kell mondjak. Marad a feliratok letöltése az OpenSubtitles-ról és a többi feliratgyűjtő oldalról. Eddig is ezt csináltam. Sajnos az IMDB adatbázisból sem lehet közvetlenül a filmek leírásánál újabban a képeket letölteni, mert a könyvtárakba szervezett filmgyűjteményemet azzal bővítettem, hogy képeket raktam fel minden filmhez. Ha valaki tud erre egy egyszerű progit, amivel a képeket le lehet menteni az IMDB oldalról, azt nagyon megköszönném, a képmetszővel egy kicsit nehézkes a dolog.
Azért a PopcornHour A500-hoz egyelőre ragaszkodom, mert idáig minden igényemet kielégítette. Nagyon jól passzol a SAMSUNG UE65HU8200LXXH LED 3D televízióhoz és a Pioneer VSX-AX2AVi AV Receiver házimozi erősítőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest