Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Stockbauer79 #10319 üzenetére
Kösz
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Sinnoh stone-t honnan lehet szerezni PvP csatákon kívül?
-
nyikszi
őstag
válasz
Ispán_Péter #10230 üzenetére
Ha nem vagy 18 (vagy 16 vagy 13?, nem vagyok biztos benne) és a rendes korodat adod meg, akkor szokta kiírni ezt. Csinálj 18 év feletti accot és jó lesz
-
nyikszi
őstag
válasz
Ispán_Péter #10226 üzenetére
Tegnap a belvárosba mentünk autóval és közben Pokémonozott a Kisfiam,.meg ahogy mentünk ott egy negyed órát kb. Ez 65 MB-ot emésztett fel, kb. másfél óra volt az egész.
-
nyikszi
őstag
Köszönöm. Egyébként Budapest. Engem hidegen hagy, a Kisfiam szokott játszani a telefonomon, én csak besegítek neki, ha olyan helyen járok (belváros, esetleg műemlékek közelében), hogy legyen labdája elég. Most keresett egy pokémont, amit el akar kapni. De hogy honnan veszi ezeket?, mert csak 9 éves
-
nyikszi
őstag
Van használható térkép, ami nem fizetős?
-
nyikszi
őstag
válasz
koncsik #8811 üzenetére
Hogyne, küldd el légy szíves a képet
Ha van esetleg elérhetősége azt is. (Nemsokára szülinapja lesz a Kisfiamnak, szerintem nagyon tetszene egy kör a verdával, hátha megegyezünk a sráccal
)
Mi se vagyunk nagy pokemonosok, első az iskola, aztán van edzés is, szóval a maradék időben van csak pokemon.
-
nyikszi
őstag
Pénzt hogy lehet gyűjteni? A hátizsákot vagy mit csak azzal lehet bővíteni?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Frissítettem a játékot és azóta nem indul el. Még egy valamit nem próbáltam az alkalmazásoknál az adatok törlése. Ezt lehet? Ugye ettől a játékban minden marad a régiben?
A másik kérdésem, tegnap láttam egy kis furgont, a 18. kerületben, a ferihegyi felüljárónál, ami tele volt matricázva pokémonokkal
Le akartam fotózni, de sajna elment addigra. Nem látta valaki vagy nem tud róla? Kerestem googlen, de nem találtam. Kisfiam mérges volt rám, hogy miért nem fotóztam le
-
nyikszi
őstag
Én nem tapasztaltam a mon esőt
Még mindig kérdésem, hogy honnan tudom meg egy helyről, hogy az hol található? Messzi távolban látom van pokéstop, ráklikk, látom a képet, de fogalmam sincs hol van. Honnan tud(hat)om meg?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A pokémonok a helyüket változtatják? Vagy ugyanott vannak? Vagy naponta más pokémon jelenik meg ugyanazon a helyen?
Másik kérdés, honnan tudom, hogy egy adott pokéstop vagy gym, hol található? Minap rákattintok a nagy messzeségben egy pokéstopra és felhoz egy képet, amin egy jó kis játszótér van. Az irányt látom, de baromi messze lehetett és fogalmam sincs, hogy hol lehet, mivel ismeretlen helyen voltam. Szóval van valami koordináta vagy utca és én nem találom?
-
nyikszi
őstag
Pokéstop-okat milyen gyakran lehet felkeresni? Tehát összegyűjtöm az ottani dolgokat, utána mikor mehetek vissza ugyanoda?
-
nyikszi
őstag
válasz
solfilo #6698 üzenetére
Köszi, sikerült.
Viszont állandóan wifit kér. Hogy lehet ezt kikerülni? Van torony aminél harcolni lehet és akkor lenne poké coins és abból lehetne venni pokéballt, mert hogy az elfogyott. Másként lehet szerezni pokéballt? (Valódi pénzért nem veszek.)
Ez mi? "PokéStop" Hol van a játékban?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Telepítettem a programot, de nem indul el. LG G2 telefonra próbáltam feltenni. Regisztráltam, aztán google fiókkal csatlakoznék, akkor ezt írja ki:
This device, OS, or software is not compatible with Pokémon GO.
Kerestem a neten ilyen hibákra, de semmise oldotta meg
Valaki tud valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest