- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Tavaszi hardvernyitány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Ja igen, a kijelző, amikor megláttam, hogy ívelt az RN, akkor kezdtem el keresgélni, és ugrott be, hogy mostanság többször láttam cikket az F7-ről.
Igen, nézegettem Alin, de 120 körül a 256 GB-os talátam csak, ~134k az 512-es (töltővel), de ha mégis lenne 512-es 120 körül, akkor azt valahogy nem találta meg a kerső.
Ahogy néztem a helyi "sufni" boltok is az Alis + saját nyereség árulják ezeket, és persze mindenhol bolti garancia van (anno az RN9 Pro-t is az elhiresült Turbadóról vettem).110 környékéről indul az RN 14 Pro+, ettől már igazából nem nagy ugrás az F7
Nagyjából már meggyőztem magam
csak még keresgélek, hogy honnan is vegyem, bár Alin Hétfőn indul valami "őszi szél"
meglátjuk, hogy az mit is jelent.Köszi mindenkinek az inókat
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak még keresgélek, hogy honnan is vegyem, bár Alin Hétfőn indul valami "őszi szél"
meglátjuk, hogy az mit is jelent.