Hirdetés

Aktív témák

• osonte

őstag

válasz Anonymus23 #81 üzenetére

Nekem is az első Xiaomi telefonom egy Redmi Note 4 volt, nagyon szerettem, rengeteget rom-oltam vele. Utána meg Redmi Note 8 Pro ami ismét nagyon emlékezetes volt jó értelemben, ahogy kézbe vettem, éreztem hogy hiába Redmi, de piszok jó minőségű telefon. Utána a 8/9 Pro-nál kezdtem elengedni és a mostani Redmik már szerintem gyengébbek, mint a Poco F7 széria. Nekem eleve a legjobb Redmi Pro+ -ok az ívelt kijelző miatt nem jönnek be. Az F7 meg a legnagyobb kijelzős és sík a kijelző, de egyáltalán nem nagy kézben, nem is nehéz. Baromi gyors és hibátlan a rendszer. Szerintem vedd inkább az 512GB-os verziót, mert a nagyobb tárhelyből lehet kevesebbet használni, de kicsiből sosem lesz nagyobb. Esetleg ha belefér külföld, akkor a nagyobb tárhelyest én kb 140 ezerért vettem töltővel, de most kb 7-8 ezerrel még olcsóbb (Gshopper), illetve van aki bedobott korábban 120 ezer Ft körüli AliExpress-es lehetőséget, EU-s raktárból. Szóval a nagyobb F7-et vedd simán és nem lesz vele gondod. :K
    Jobban megszerettem, mint a Honor Magic 7 Pro-t, persze annak van néhány tulájdonsága, ami jobb, hangszórók, kamerarendszer, de az ára az F7-nek töredéke.

Aktív témák