- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori_27
csendes tag
A szórásosat azt máshol olvastam, sorry. Másnak is vannnak hülyeségei, nekem is..

Az óta egy egésznapos kutatgatás után már én is jobban átlátom a helyzetet, úgyhogy az a része töröl
De az antennás megoldás akkor is tökéletes, ellensúllyal még jobb az eredmény. Azóta haverral teszteltem, és TELJES SIKER 
Most oda beszélek simán, zaj nélkül, erős beszédhanggal, ahova eddig még el sem adtam, és a másikat is csak zajzár nélkül, darabosan, érthetetlenül hallottam.(5-8 km gond nélkül!, 3km-re kiírt tesco-s gagyival, ami eddig még azt se tudta rendesen...) A hatótávot még nem mértem fel, de az eredetihez képest így is óriási a javulás.
Aki nem szeretné alapjaiban átalakítani a készüléket, annak tökéletes megoldást jelenthet egy még 5 kilóméterre lakó haver eléréséhez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hülyeségekért még1x bocs, tudod, jó pap holtig tanul, de ez más témában is így van

Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces Kolink KLA-003
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az antennás megoldás akkor is tökéletes, ellensúllyal még jobb az eredmény. Azóta haverral teszteltem, és TELJES SIKER 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)