Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori_27
csendes tag
A szórásosat azt máshol olvastam, sorry. Másnak is vannnak hülyeségei, nekem is..

Az óta egy egésznapos kutatgatás után már én is jobban átlátom a helyzetet, úgyhogy az a része töröl
De az antennás megoldás akkor is tökéletes, ellensúllyal még jobb az eredmény. Azóta haverral teszteltem, és TELJES SIKER 
Most oda beszélek simán, zaj nélkül, erős beszédhanggal, ahova eddig még el sem adtam, és a másikat is csak zajzár nélkül, darabosan, érthetetlenül hallottam.(5-8 km gond nélkül!, 3km-re kiírt tesco-s gagyival, ami eddig még azt se tudta rendesen...) A hatótávot még nem mértem fel, de az eredetihez képest így is óriási a javulás.
Aki nem szeretné alapjaiban átalakítani a készüléket, annak tökéletes megoldást jelenthet egy még 5 kilóméterre lakó haver eléréséhez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hülyeségekért még1x bocs, tudod, jó pap holtig tanul, de ez más témában is így van

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az antennás megoldás akkor is tökéletes, ellensúllyal még jobb az eredmény. Azóta haverral teszteltem, és TELJES SIKER 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)