- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- CES 2025: Nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Veyron
tag
Igen 95ös, a garanciális ügyintézés kicsit körülményes, mert amikor én vásárolni akartam nem találtam magyar disztribútort és Angliából hivatalos forgalmazótól vásároltam meg. Sajnos tudomásul vettem hogy a VT30 és az Oppo mediaplayere sem az amit várna az ember… Remélem majd a Dune Hd Pro az lesz…ki tudja…
[ Szerkesztve ]
-
Veyron
tag
Referencia szint ide vagy oda, kiváló képminőség és hangminőség ellenére nem vagyok vele megelégedve, ha külső hdd-ről vagy nas-ról van hajtva, persze blu-ray lemez az más. Annak sem örülök, hogy egy 930GBP árú cucc egyik napról a másikra azt mondja, h nem kapcsolok be….
[ Szerkesztve ]
-
Veyron
tag
Üdv!
Ide is beírom hátha . A mai nap vásároltam meg a Popcorn A300-as készüléket és kicsit bajban vagyok vele.1080p és 720p-s mkv-t iszonyat rossz minőségben játszik le, teljesen pixeles, nézhetetlen. Divx filmeket zökkenőmentesen viszi. A baj az, h 99%ban a filmjeim mkv-k, így teljesen használhatatlan ez számomra. A tv-m Pana VT30, kipróbáltam 3 hdmi kábelt is, kácsa audio,audioquest, a popi-hoz kapott hdmi-t is és nem változott a helyzet. Frissítettem a firmware-t, nem segített. Nem tudom, mit kellene állítgani rajta, hogy működjön. Külső hdd-vel kötöttem össze a popit ez lehet a baj? Kipróbáltam másik Tv-n a helyzet ua. Legyen vki olyan kedves és segítsen, mert teljesen el vagyok keseredve.[ Szerkesztve ]
-
Veyron
tag
Én is azt gondolom, h ár/érték arányban a210-es eléggé jó vétel, de ha a popcorn mellett döntök, akkor biztos megvárom a 300-at. Én igazából arra lennék kíváncsi, hogy a Dune amennyivel többe kerül nyújt e többet képminőség területén mint a Popcorn. Ezeket a tesztekből nem nagyon tudom kiolvasni. Ha nem és hasonló a képminőség, akkor nekem nem nagyon éri meg a felárat, viszont a jobbért én hajlandó vagyok többet fizetni. Cél tényleg annyi lenne, h a maxot hozzam ki a VT30-ból.
-
Veyron
tag
Üdv
Segítségeteket kérném a Vt30-as plazmához keresek jó minőségű médialejátszót. Nem igazán tudok dönteni, h a Popcorn Hour vagy a Dune legyen. Ezeket néztem ki Dune Hd Duo, vagy Hd smart vagy a Popcorn A210 esetleg várjam meg az A300-at. Lényeg az lenne, h a lehető legjobb képminőséget produkálja a lejátszó. Tanácstalan vagyok, h melyik legyen a befutó. -
Veyron
tag
Üdv!
Plazma vásárlás előtt állok, korábban 50VT30-at akartam, de az arra szánt pénz sajnos lecsökkent és kb 350e tudok most rászánni. A kérdésem az lenne, hogy érdemes e az idei 50G30-at választanom ami nem éppen felső kategória vagy a tavalyi (esetlegesen még beszerezhető) 50V20at válasszam?Esetleg várjak még és hátha normalizálódik a VT30 ára és rádobok +100,150e a meglévő pénzre. Hová helyezhető a V20, a G30 fölé vagy a GT30fölé (persze 2d-re gondolok)?[ Szerkesztve ]
-
Veyron
tag
Üdv!
Tv vásárlás előtt állok, 50”-tól felfele keresek plazmát. Kipróbáltam néhány típust a samu c530-at c6500-at a pana g20-at. Egyik sem győzött meg igazán. A v20-as és c7000-es is érdekelt volna csak nem találtam. A Saturnban volt szerencsém pár samu-t és pana g20-at tesztelni és kijelenthető, h a pana vmivel jobb képminőséget produkált egy olyan környezetben, ami nem éppen alkalmas tesztelésre. A g20-at összekötöttem a laptoppal kipróbáltam rajta a Inception, Band of Brothers blu-ray-eket néhány 720 és 1080p-s hd rip-et valamint dvd filmet. A kép élességével nem volt gond, tetszett a megjelenített kép, (a feketéről nem érdemes nyilatkozni egy neonokkal túlvilágított teremben) viszont a gyors mozgások nagyon zavaróak voltak, teljesen természetellenes volt a kép..egyszerűen nézhetetlen volt számomra. A samuknál nem tapasztaltam ezt. A g20-nál vmi beállítási probléma lehetett? Nyomkodta a beállításokat az eladó, de nem tudott változtatni rajta. Én leginkább tesztek alapján a pana 50 v20 vagy c7000es felé hajlanék, de nem láttam őket élőben .Azon is gondolkoztam, hogy megvárom a 2011-es felhozatalt meg a teszteket. Ami engem érdekelhet, a palettából az 50-55vt30 viszont 55vt30-as árából kijönne egy 65gt30-as viszont én ezt nem találtam a magyar pana oldalán lehet, hogy nem is értékesítik idehaza? Csábítóak a C7000es és a V20 árai, de én látatlanban nem vásárolok és nem is szeretném elkapkodni a vásárlást. Tudom, hogy a tesztek és fogyasztói vélemények alapján nem egy kategória a c7000es meg a v20, viszont én a saját szemembe hiszek. Nagy a dilemma, hogy most vegyek e vagy halasszam későbbre.Valamilyen jó tanács jól esne