Keresés

Aktív témák

• erdoke

titán

válasz Skillet #44400 üzenetére

Ha valahogy belefér a keretbe, és nem fontos a 3D, akkor 260-ért akciózzák most a Panasonic 50G30-at, az tűnik a legjobb vételnek hosszabb távra. Esetleg várhatsz még kb. egy hónapot, jó eséllyel megint indít 5 év garanciás akciót a Panasonic, bár az ár nem biztos, hogy ennél lentebb megy, sőt.

Szerk: Hopp, valamiért nem frissített a böngésző, hiába nyomtam rá, nálam ez volt az utolsó hozzászólás. Csodálkoztam is... :B

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

• BBéci

legenda

válasz Skillet #44400 üzenetére

Amit én okosnak tartok, azt Te nem fogod szeretni, ezért előre elnézést kérek, ha valamit bántónak találnál!
    A leírt felhasználási mód szerintem nem igazán ésszerű, már az sem, hogy háttérben működik egy tévé, (vagy bármilyen eszköz) amit nem nézel. Számomra ez olyan, mintha a fúrógépet nem kapcsolnám ki egész nap, amikor félóránként kifúrok vele egy-egy lyukat.
    Azt sem értem, miként lehet egész nap játszani, Tpo Geart nézni, amikor annyi hasznosabb (bocs, értelmesebb) elfoglaltságot is találhat magának az ember.
    Számodra valóban jobb választás egy LCD tévé, sorozat maratonra, "hátterezésre" még az LW5500 is túl jó.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Aktív témák