Keresés

Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz BBéci #10920 üzenetére

Na, ebből kb. semmi nem igaz.

Egyrészt sehol nem feleannyiba kerül a Slim, mint a Fat, mert kb. ugyanolyan árban vannak, illetve a Fat-et már leginkább semmilyen árban nincs, mivel nagyon kevés helyen kapod meg, ugyanis rég leállították a gyártását és már csak egy-egy készleten maradt modell található meg.

Képét tekintve nem hinném, hogy különösebb különbség lenne, csak annyi történt, hogy a Cell proci és a GPU csíkszélességét csökkentették, amivel a fogyasztása csökkent tovább, valamint kisebbre vették a Slim hűtését, amitől jobban melegszik és hangosabb, mint a Fat. Pont a hangot tekintve voltak változások pozitív irányba a tényleges TruHD hangot érintően a Slim esetében.

Nem tudom milyen elborult agyú teszter lehetett, aki szarnak ítélte a képminőségét akár a Fat-nek, akár a Slim-nek, de szerintem erős prekoncepciókkal indult a tesztnek, mint tapasztalataim szerint sok teszter egyébként.

A Slim egyébként nem kiherélt, csak kicsit anyagtakarékosabb, más összeszerelési minősége van, design-ra nekem speciel nem tetszik, de képességeit tekintve semmivel sem rosszabb, mint a Fat.

Nekem Fat-em van a CECHH-szériából, ami az egyik legjobban sikerült sorozat volt, eredetileg 40 GB-os vinyóval, amit 250 GB-osra cseréltem le házilag. Az teljesen biztos, hogy ár/érték arányban ilyen jól semmivel nem jársz, mert jelenleg 65 eFt-ból megkapod a 120 GB-os Slim modellt és akkor van egy konzolod, egy médiaközpontod és egy igen frankó BD lejátszód.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

• Integra

titán

válasz BBéci #10920 üzenetére

mármint az új ps3 slim kerül fele annyiba mint a régi ps3?
    és mégis jobb a képe?
    mi a túró történt a ps3-mal? nem hogy romlania kéne az egésznek? vagy netán egyszerűen a sony még több pénzt vállal magára? vagy valami kiherélt ps3 a slim az eredetihez képest?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák