Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Bőven
Igazából egyik családtag szemet vetett a tv-nkre (40es samsung lcd) és innen jött az ötlet, hogy akkor mi meg vegyünk újat. 150 körül húztuk meg a határt, én egyből a p42s30-at mondtam (kíváncsi vagyok a plazmákra, mikor az lcd-t vettük, akkor is gondolkodtam már plazmán, csak nem mertem belevágni, féltettem a családtól). Az asszony meg azt mondta, hogy ugyanakkorát ne vegyünk, arra minek kiadni pénzt, legyen nagyobb. Ebből jött az 50c3e. Úgyhogy most töprengek. Gondolom sd tv nézéshez meg nem-full hd anyagokra jó, főleg a 3,5m-es nézési távolság miatt. Xboxra milyen lehet? Ott nem gáz az 1024x768-as felbontás? (Casual játékosok vagyunk, tehát hétvégén megy 1-2 órát az xbox, nem tolok rajta fps-t versenyszerűen)Aki esetleg használ bármilyen 50es hd ready plazmát játékkonzollal, írhatna valamit a képminőségről.
Aktív témák
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest