- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Sziasztok ! Figyelmetlen voltam , sony levonta az éves PS plus díjat , tudok valamit tenni ? Nincs szükségem rá .. köszi !
-
aktív tag
Segítségre lenne szükségem fejhallgato témában . Szeretnek egy olyan fülest , ami PS5-höz és Bluetoothon fimnezesre is alkalmas jó minőségben . A Steelseries 9-et néztem ki magamnak, van valakinek itt ilyen? Volt Logitech g pro x nálam , annak a hangzása nem jött be, ennél jobb minőségben gondolkozom vezetek nelkuliben. Köszi !
-
aktív tag
Sziasztok! Gondolkozom egy füles vásárlásban , a kérdésem az, ha nem gamer fülest veszek, hanem egy jobb bt-os fej hallgatót és azt a kontrollerbe dugm jack-el akkor milyen minőségre számíthatok a dongle-n keresztül csatlakoztatható fej hallgatókkal szemben? Köszönöm előre is!
-
aktív tag
Sziasztok két kérdésem lenne. Vettem egy gyári charging stationt, ha mindig rajta ülnek a kontrollerek az nem okoz neki gondot? Akku élettartamra gondolok. A másik valaki tapasztalta már azt a problémát , ha két kontrollert csatlakoztatok egyszerre, a második világít mintha minden rendben lenne, de nem reagál a gombokra. A hátsó reset gomb után minden működik. Ez csak random fordul elő .
koszi -
aktív tag
válasz Kendek #62056 üzenetére
Igen ezt tudom én is, hogy lehet használni , de a kérdésem az ajánlott volt akár a későbbiekre nézve is. Ez zavart meg
:
The following SuperSpeed USB connections are supported on PS5 consoles:
SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.0/USB 3.1 Gen1/USB 3.2 Gen1)SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.1 Gen2/USB 3.2 Gen2/USB 3.2 Gen1x2)SuperSpeed USB 20 Gbps (USB 3.2 Gen2x2).de akkor Kendek elég a sima USB3.0 úgy látod ?
koszi ! -
aktív tag
válasz KaitouP #58403 üzenetére
Igazából csak este zavaró , mikor nagyon alacsony hangerőn használom mert alszik a család , egyéb esetben nem zavaró .
Egyebkent egy-két benyomás így pár nap után a konzolról. Anno ps3 volt az első konzolom, PC-után nem igazán szerettem mivel grafikailag nem tetszett (generáció végén vettem) PS4 -et nagyon szerettem, pro-ra is rögtön váltottam ahogy megjelent, szóval az a generáció kedvenc volt . Most hogy meg lett az új , azoknak akik várnak meg a gépre azt kell mondjam , hogy jó meg minden de... Személy szerint azt látom , az eddigi kedvencek mennek ugyan úgy rajta, vagy több FPS-el
mint eddig. Ez pozitív , pókember, souls stb sajna nem az én műfajom, ezért az új PS5 kínálat meg elég szegényes . Gyorsabban tolt meg minden, de eddig nem olyan nagy a különbség . Mondjuk days gone sokkal jobb így 60fps-en. Ami zavar, hogy lenyomja a torkomon a HDR-t . Mármint az utolsó youtube videót vagy a régi nem HDR játékokat is HDR-re konvertál vagy olyasmi . Nem értem miért nem automatikusan vált mint a ps4-en. Kontroller nagyon jó , nagy előre lépés . Várom az új címeket , halk , gyors szép . Alakul majd... -
aktív tag
Valakinek van tippje , hogy mit rakjak a konzol alá , mert mikor elindul a benti a játék alatt gyorsabban a rezges hallatszik ahogy átadja a butornak, ha felemelem tok csendben van. Szóval valami rezges elnyelore gondoltam...9
-
aktív tag
Hello! Meg van a gép , egy kérdésem lenne, azt nem lehet beállítani, hogy az alap képen ne HDR legyen? Játékokban ok, de az alap képen zavar !
-
aktív tag
Respect a KV-nak, október 16-ai rendelés miatt tegnap délelőtt hívtak , ma már párom át is vette otthon!
-
aktív tag
Gamecards oldalról vásárolt már valaki? Működhet ?
-
aktív tag
Frissült KV lemezes témában : A következő szállítmány beérkezése miatt a 2020.10.17. 22:44-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel.
-
aktív tag
Eladtam a ps4-em, október közepe KV rendeléssel sztetek sokat kell várni az 5-re?
-
aktív tag
Sziasztok! Ha KV-s rendelést bolti átvételre kertem és ne adj isten a következő két hétben valami csoda esetén sorra kerülnek , akkor kiszállításra lehet módosítani ? Köszi !
-
aktív tag
Ha konzolvilag-on most ranyomok a rendelésre akkor írja , hogy fizetési kötelezettséggel járó rendelés . Ez mit jelent? Ha mégse tőlük veszem akkor mi van?
-
aktív tag
Sziasztok! Ez a már csak jövőre jut nekem PS5 mennyire komoly? Látom csak így lehet már rendelni , hogy majd csak a második hullám meg jövőre . Ez csak reklám fogas vagy tényleg így lesz sztetek? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Jég: sunkelandras - Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest