- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz consono #279415 üzenetére
Rólam tudni kell, hogy enyhén mazochista vagyok, így magába a játékba nálam belement 20 óra.
Számomra nagyon repetitív volt. Igazából ez a 20 óra még egész vállalható volt, csak nagyon azt vártam, hogy olyan lesz, mint az automata.
A replicant nagyon jrpg. Míg az automata nálam mind művészileg (zene, érzelmek, stb.), mind játékmechanikailag kiváló volt (androidok, podok fejlesztése), addig itt semmi ilyet nem éreztem. Az automata is tudott monoton lenni, de ott sikerült átlendülnöm. A replicant is tud érdekes és érzelmes sztorit felmutatni, de nagyon nem úgy, ahogy az automata.
A legnagyobb különbség a két játék között egyébként a befejezés. Az automata ugye úgy működik, hogy amikor az A végigjátszás végére érsz, akkor következik a B. A két végigjátszás között azért van különbség, mert vagy a sztori másik oldalát ismered meg más karakterrel, vagy magát a sztorit viszed tovább.
A replicant is tud hasonlót, de ott mindig a sztori közepétől indulsz, és csak a befejezés lesz más (tudtommal). Nincs az az isten, hogy én ezt a közepétől végigvigyem vagy 5x!
Összességében én a 10.000 forintot sajnálom, amit kifizettem rá. PC-n vettem, ott nincs cserelehetőség. Jobban jár az ember, ha végignézi a sztorit youtube-on!
U.I.:
Nem tudom ki követi figyelemmel a nier animét. Nekem nagyon tetszik, és bár automatára építi a sztorit, azért volt benne replicant easter egg is!I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Steam Deck Oled 512 GB + 1TB Sandisk Extreme SD kártya (két napos az eszköz)
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest