Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FunPro

őstag

válasz consono #279415 üzenetére

Rólam tudni kell, hogy enyhén mazochista vagyok, így magába a játékba nálam belement 20 óra.

Számomra nagyon repetitív volt. Igazából ez a 20 óra még egész vállalható volt, csak nagyon azt vártam, hogy olyan lesz, mint az automata.

A replicant nagyon jrpg. Míg az automata nálam mind művészileg (zene, érzelmek, stb.), mind játékmechanikailag kiváló volt (androidok, podok fejlesztése), addig itt semmi ilyet nem éreztem. Az automata is tudott monoton lenni, de ott sikerült átlendülnöm. A replicant is tud érdekes és érzelmes sztorit felmutatni, de nagyon nem úgy, ahogy az automata.

A legnagyobb különbség a két játék között egyébként a befejezés. Az automata ugye úgy működik, hogy amikor az A végigjátszás végére érsz, akkor következik a B. A két végigjátszás között azért van különbség, mert vagy a sztori másik oldalát ismered meg más karakterrel, vagy magát a sztorit viszed tovább.

A replicant is tud hasonlót, de ott mindig a sztori közepétől indulsz, és csak a befejezés lesz más (tudtommal). Nincs az az isten, hogy én ezt a közepétől végigvigyem vagy 5x!

Összességében én a 10.000 forintot sajnálom, amit kifizettem rá. PC-n vettem, ott nincs cserelehetőség. Jobban jár az ember, ha végignézi a sztorit youtube-on! :K

U.I.:

Nem tudom ki követi figyelemmel a nier animét. Nekem nagyon tetszik, és bár automatára építi a sztorit, azért volt benne replicant easter egg is! :DD

I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák