- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz Bad Pritt #245279 üzenetére
Nagy részével egyetértek, de az, hogy elrugaszkodtak a valóságtól (nincs fall damage, bármit megmászhatsz) azért rakták bele, hogy kényelmesebb legyen a nagy világban közlekedni. A játszhatóság rovásán meg szerintem nem baj, ha ezeket belerakják. A BoTW-ben is csupasz falat mászol meg, ez pedig csak a szabadság érzetét kelti.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #245279 üzenetére
(Nem teljesen értem ezt válaszként az én kommentemre.)
Az Ubisoft, maga a középszerűség. És onnan csak lefele tud kilógni. Évekre visszamenőleg a Child of Light az a játék, ami egyedi volt, amire emlékszem tőlük. Pedig játszottam szinte mindennel amit kiadtak, még ha csak pár óra erejéig is.
Nem keverném ide az előző generációt, a mostaniban is megtaláltam a magam szórakoztató, és emlékezetes játékait.
A középszerű játékokon túl, egy valamiben nagyon jók. Az ígéretekben![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest