-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #245279 üzenetére
(Nem teljesen értem ezt válaszként az én kommentemre.)
Az Ubisoft, maga a középszerűség. És onnan csak lefele tud kilógni. Évekre visszamenőleg a Child of Light az a játék, ami egyedi volt, amire emlékszem tőlük. Pedig játszottam szinte mindennel amit kiadtak, még ha csak pár óra erejéig is.
Nem keverném ide az előző generációt, a mostaniban is megtaláltam a magam szórakoztató, és emlékezetes játékait.
A középszerű játékokon túl, egy valamiben nagyon jók. Az ígéretekben![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RangerFox
veterán
válasz
Bad Pritt #245279 üzenetére
Nagy részével egyetértek, de az, hogy elrugaszkodtak a valóságtól (nincs fall damage, bármit megmászhatsz) azért rakták bele, hogy kényelmesebb legyen a nagy világban közlekedni. A játszhatóság rovásán meg szerintem nem baj, ha ezeket belerakják. A BoTW-ben is csupasz falat mászol meg, ez pedig csak a szabadság érzetét kelti.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Xbox Series X 1TB