- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz bandi0000 #217093 üzenetére
Na látod pont ezt nem értem. Ez csak az én véleményem, és nem kötözködni akarok. De ha a Real Madrid-dal akarsz játszani? Akkor miért nem játszol sima ranked (divizió?) meccset, vagy sima online 1v1-et? Ennyit számít ez a birtoklási vágy? Holott köztudott, hogy az egész FUT unbalanced, és csakis a mikrótranzakciókért létezik.
Tényleg ne vegye ezt senki magára, csak ezen mosolygok mindig, ha ez a téma. Nem kötelező FUT-ot játszani. Csak példaként, van ilyen az MLB The Show 19-ben is. Meg is kapod az első kártya csomagot ingyen. És tök jó feeling kinyitni, kapsz egy gyémánt kártyát is, hogy érezd milyen fasza érzés, hogy neked ilyened is van. próbál behúzni a játék... Aztán megnézed, hogy mennyi marha jó kártya van, legendás kártyák amik a való életben is millió forintos tételek. Megnézed a marketplace-t, micsoda összegekért mennek ingame a kártyák. Van akit ez behúz. Én meg fogtam, megnéztem, hogy mennyit ér az én fullos kártyám, feltettem a marketplace-re 500 játékpénzért olcsóbban, mint amennyiért más árulta. Egy óra alatt elment, és kész. Elköltöttem hülyeségekre amim volt. Wilson kesztyűre, Adidas cipőre meg ilyenekre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 1TB SSD ,2 év gari, JSAUX RGB hátlap, hordozó tok, szilikon tok, üvegfólia!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest