- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- RAM topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz 30z.Samu #155888 üzenetére
Szerintem eszméletlenül intelligensen megvalósított, maximálisan az érzelmekre és a fantáziára ható játék volt, teljesen letaglózott a hangulata és a sztori. Nálunk együtt izgultuk asszonnyal végig és a végén itt ült mellettem és könnyezett. Én nem me' kemény vagyok. Persze gyorsan sietnem kellett utána a fürdőbe, mert dolgom volt.
nagyon emlékeztet a régi PS2 -re megjelent Ico játékra, ami hatalmas kedvenc volt nálam.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
addikt
válasz 30z.Samu #155888 üzenetére
Ugye?
Én is csak ültem tátott szájjal a végén a Playstation előtt és percekig nem tudtam megszólalni sem. Engem nagyon meghatott a vége, mindenre számítottam csak erre nem. Hiányérzetem is támadt a végén és kicsit dühös is voltam, mondom nem, így nem lehet vége. Művészetileg nagyon topon van az a játék, meg arra gondoltam, hogy milyen fantáziája lehet annak, aki ezt így kitalálta...[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel