Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #115451 üzenetére
Köszönöm, örültem hogy újra együtt versenyeztünk.
Lökdösődni szeret az a sok mocsok, sokszor ezen múlik egy-egy versenyem... jó lenne erre valami büntit kitalálni.
A rajtom egész jól fejlődik a GT-R -el, most ugye második helyről rajtoltam, és el is csesztem, harmadik helyről feljött a srác, így ketten kerültek elém, de nagyon elbízták magukat, mert a kanyarnál ahová 0:30 környéke körül kell érkezni, mind a ketten elfékezték és kicsúsztak, onnantól kezdve meg már szabad volt az utam, nem is nagyon tudtak megközelíteni, átlagban 2 mp -re voltak tőlem. Az utolsó körben bénáztam kicsit, és a spanyol srác kezdett feljönni, picit izzadtam is, de a célnál még megvolt az 1 másodperc különbség, szóval megnyugodtam. Mondhatni hogy végig vezettem. Ma ez volt zsinórba a második győzelmem, nagyon örültem a fejemnek mert korábban képtelen voltam automata váltó, abs, meg ideális ív segítség nélkül játszani, most megugye a létező összes segítség nélkül - bár nagyon messze vagyok a profiktól - De egész jól megy. + finomhangoltam a GT-R -em beállításait, sok-sok értékes másodpercet nyerek vele így mindig.
Jó az, és szép a te 12. (ha jól láttam) helyed is, kicsit szokjad a segítség nélküliséget, aztán próbáld meg manuális váltóval, abs nélkül is! Eleinte sokat bénáztam nélküle én is, de kitartó gyakorlással te is sokkal jobban fogsz vezetni mint az aki segítséget használ. Meg persze az adott pályához végezz a kocsin megfelelő módosításokat, tényleg sokat segít.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IKEA
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest