- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #115451 üzenetére
Köszönöm, örültem hogy újra együtt versenyeztünk.
Lökdösődni szeret az a sok mocsok, sokszor ezen múlik egy-egy versenyem... jó lenne erre valami büntit kitalálni.
A rajtom egész jól fejlődik a GT-R -el, most ugye második helyről rajtoltam, és el is csesztem, harmadik helyről feljött a srác, így ketten kerültek elém, de nagyon elbízták magukat, mert a kanyarnál ahová 0:30 környéke körül kell érkezni, mind a ketten elfékezték és kicsúsztak, onnantól kezdve meg már szabad volt az utam, nem is nagyon tudtak megközelíteni, átlagban 2 mp -re voltak tőlem. Az utolsó körben bénáztam kicsit, és a spanyol srác kezdett feljönni, picit izzadtam is, de a célnál még megvolt az 1 másodperc különbség, szóval megnyugodtam. Mondhatni hogy végig vezettem. Ma ez volt zsinórba a második győzelmem, nagyon örültem a fejemnek mert korábban képtelen voltam automata váltó, abs, meg ideális ív segítség nélkül játszani, most megugye a létező összes segítség nélkül - bár nagyon messze vagyok a profiktól - De egész jól megy. + finomhangoltam a GT-R -em beállításait, sok-sok értékes másodpercet nyerek vele így mindig.
Jó az, és szép a te 12. (ha jól láttam) helyed is, kicsit szokjad a segítség nélküliséget, aztán próbáld meg manuális váltóval, abs nélkül is! Eleinte sokat bénáztam nélküle én is, de kitartó gyakorlással te is sokkal jobban fogsz vezetni mint az aki segítséget használ. Meg persze az adott pályához végezz a kocsin megfelelő módosításokat, tényleg sokat segít.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest