Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mango21
csendes tag
válasz
Wesder #248110 üzenetére
IGN-es cikkből származik:
”egy bárba például egyszerűen az ablakot bezúzva bemászhatunk – igaz, ezzel felkeltjük néhány régi ismerős fertőzött figyelmét –, de egy szálloda szobájában már be kell vetnünk az egyik új eszközt, a helyszínen elszórva található egyik kötelet. Itt (elsőre legalábbis úgy tűnik) ellenségek nincsenek, cserébe egy kicsit gondolkodnunk kell azon, hogy hová hajítsuk a pányvát, hogy azon felmászva, majd lendületet véve elérjük a célunkat.“ -
Carlos Padre
veterán
válasz
Wesder #248005 üzenetére
Nem tudom.
Kieg: Just missing out on a top 10 result is God of War in 11th, but Marvel's Spider-Man in 14th and Astro Bot Rescue Mission in 20th aren't too far behind either.
Amit ki akartam hozni a dologból, az exkluzívok tényleg szart sem érnek.
Berakjam vajon ezt a listát egy xbox topikba is -
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #247805 üzenetére
Az tény, hogy megosztó maga a sorozat, Nekem személy szerint tetszett. Bár szerintem kb az 5. évad felé már kezdett hanyatlani az egész, amikor elkezdték a srácokat átformálni "normális" emberré. Amíg full kockák voltak és voltak tudományos dolgok, addig qrva jó volt.
-
válasz
Wesder #247785 üzenetére
Nem egészen arról beszéltek, hogy ez a 100 cím konkrétan PS5 patch-et kap, hanem ezekkel már tesztelték a boost módot és engedélyezni fogják rajtuk. Van a sima PS4 kompatibilitási üzemmód amivel elvileg a legtöbb játék rendben elfut, meg van az amikor ráengedik a PS5 hardverének a magasabb teljesítményét is.
-
-
Imilenni
addikt
válasz
Wesder #247480 üzenetére
Nem rossz, persze ez csak gameplay volt
Külön jó volt látni, amikor felveszi a lőszert a fegyverből ami a földön van, eltűnik belőle a tár
Ez kicsit durva de: szerintem nyugodtan nyavíkolhatott volna durvábban a kutya miután felgyújtották + az ember is, gondolom sivalkodik ilyenkor, nem csak nyög egyet és kész..
Ahogy látom inkább a történet második felében járhatunk?
Kérdés miért keresi azt akit
Fegyverekből szerintem a nagyja már ott van Ellie-nél. -
válasz
Wesder #247267 üzenetére
van ahol az
(és talán sony is ezért módosított)
(#247268) Moby sajnos a kinect miatt a one-t meg "kell" tartani, ergo ennek mennie kéne, nem tudok hova tenni egy 5. lapostévés konzolt :/ nameg a form factor... ha ez is szemeteskuka formában jön, megőrülök
vajon a psvr támogatás is cakkpakk megy ps5re? kamerástul, move-ostul?
esetleg ps4 kormánytámogatásról volt hint? -
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #247187 üzenetére
Akkor nem lett volna AAA ex cím az éven és ezen a platformon ez nemszokás, népharag lett volna.
(#247197) wesder: A Sony-nál általában kapnak időt a stúdiók 1-1 játék lefejlesztésére és azt sem törlik ami csúszik, pont ezért van náluk annyi kimagasló cím (de legalább is korrekt munka), így valószínűleg mind a két játék fejlesztését jóval korábban kezdték mint, hogy körvonalazódott volna a next-gen (sztem még a pro sem volt végleges).
-
hombre[EU]
veterán
-
RangerFox
veterán
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #247051 üzenetére
"Én tudom hogy fanboi vagyok, és nem is tagadom" - én meg kis naív tényleg elhittem, hogy a társaságért jársz ide, nem csak trollkodni, most egy világ hullott bennem össze
"Nem azért mondtam, mert itt nekem nem vàltozna az àra és nem érezném meg" - Változott a 60 eurós alapár?
"mert mindenkinek van olyan jàték, amit akkor is megvenne ha 40 lenne az előrendelői àra" - ebben nem értek egyet, de a srácok nem is mondták, hogy nem veszik meg, ezért is láttam értelmetlennek a hozzászólásod, amellett, hogy trollkodás volt.
-
raziel01
veterán
válasz
Wesder #246843 üzenetére
Lehet félreérthető volt akkor.Tisztában vagyok vele, hogy gyengébb a hardver és érthető, hogy emiatt nem is fog olyan grafikával futni mint PS4-en. Arra akartam inkább utalni, hogy akinek van lehetősége inkább tolja PS4-en a játékokat. Én akkor vagyok hajlandó elfogadni a rosszabb grafot ha mondjuk benne van game passban és úgymond "ingyen" tolom le. Illetve van pár indie cím aminél nem a graf a lényeg.
De drukkolok nekik, hogy jobban fogyjon a SeriesX és ha van verseny az mindig a fogyasztóknak jó. -
Szabi®
addikt
válasz
Wesder #246837 üzenetére
Csak az az 55 millió a statisztika alapján is csak spekuláció,amit bele számoltak a 156 millióba....ez a bibi.
A microfsoft meg nem veri nagy dobra az eladásokat....pedig mindegy mennyi lenne,nincs abban semmi szégyen.A Dreamcastnek sem volt túl jó eladásai,de egy remek konzol volt,én direkt azt vettem ,mert mindenkinek ps1 volt.Csak sajnos mögöttük nem volt pénz,hogy kibekkeljék...(#246839) raziel01 Persze a microsoft mentette a menthetőt a gamepassal,most meg már kénytelenek "szolgáltatás" címszóval reklámozni a konzoljukat....
-
Peetey91
senior tag
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #246628 üzenetére
Hát a másik topikban sem volt teljesen tiszta, nem él mindenki a twitteren és főleg nem tudja mindenki (egy ps topikban), hogy melyik PS (
értsd Phil Spencer) hivatalos profilja , az MS meg simán megbírná venni őket (mondjuk akár a Sony is, csak hozzájuk nem illenek annyira), a Mojang-ért is adtak >2 milliárdot, ráadásnak ott a gog is (gondolom erősen szerepet játszik a CDPROJECT 9 milliárdos értékében), ami szintén jól illene az MS-hez.
-
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Wesder #246116 üzenetére
Ez (a jelen állás szerint) nem igaz, az "egyszer veszed meg" mondás kifejelzetten az Xboxra lett bejelentve a Smart Delivery miatt. Azt mondták hogy szeretnék PS-re is, de a Sonyra várnak.
Itt jegyzem meg, hogy az Xbox esetében sem teljesen tiszta hogy pontosan mi lesz ingyenes (csak prevgen vagy a nextgen verzió is), de ezt már egy másik alkalommal kitárgyaltuk.
Forrás
“However, when it comes to a proper, full-blown next-gen version, that’s going to come later, we haven’t announced when and I don’t have a new comment here on that. But a patch will be available to everybody who purchases the Xbox One version here and now from the get-go, once that update is live they’ll be able to download that free of charge. That’s the announcement we have officially made and again, I cannot really comment on the policies of the first parties before they officially announce them. There’s no official announcement coming from PlayStation so we really can’t confirm or deny anything. It’s PlayStation that first needs to address these issues and then we’re happy to make a comment, but we can’t jump the gun ahead of them.” -
Szabi®
addikt
válasz
Wesder #245846 üzenetére
Én azt értem,de akinek nincs ideje egy JÁTÉKBAN az arra való eszközökkel utazni,mert sok idő,azok minek játszanak vele ? Ez valami új betegség ? Az ilyenek álljanak neki a Skyrimnek,hogy felfrissüljenek a régi szép emlékek,abba minden helyet gyalog fedeztél fel,és csak azután vált elérhetővé a fast travel.
Pedig az csak 40 négyzetkilóméter,mégis dupla ennyi időt bele rakott így az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest