Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Nem olyan rossz dolog az instant action, a billenytűzettel kis mértékben befolyásolhatod, hogy hova esel, ami nagymértékben javítja a túlélési esélyt. Pl ellenséges biolab tetejét így meg lehet tisztítani a sniperektől.
De volt már olyan szerencsés landolásom is, hogy lentről nem tudtak elérni, én meg sorban szedtem le a vonuló csapatból a tagokat, amíg ki nem fogyott a lőszerem.Szóval helyzete válogatja, én időnként el szoktam sütni egy-egy instant actiont a móka kedvéért : )
-
crey
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
ezt azért találták ki, hogy megnehezítsék a csapatmozgásokat. - így csak lépésben tudsz átspawnolni, vagy használni kell az eszed, csapatban gondolkodni, és mondjuk a Warpgaten gyülekezni a squaddal és galaxykkal útnak indulni.
Az oka amúgy piszok egyszerű, egy jól irányított platoonnal ne lehessen pillanatok alatt egy mondjuk aktuálisan megvédett területről átdeployolni a kontinens másik oldalára (power rush, vagy technological advancement alarmoknál kifejezetten idegesítő lehetne, hogy jön a zerg, lenyomnak a francba, kipucolnak az adott facilityből, majd amikor nagy nehezen átvergődsz egy másikba - közben átverekedve magatokat X másik területen, mire odaértek, ugyanaz a platoon fogad csak most épp defenzív pozicíóban, aki egyszer kipicsázott - mert két kattintással át tud deployolni máshova.
Az Instant action elvileg azt is figyelembe veszi (vagy régebben figyelembe vette), ha valakinek volt jogosultsága a teljes szerveren segítséget kérni, hogy adott területre érkezzenek a többi kontinensről is játékosok, hogy az ott tapasztalható ellenséges erőfölényt egyensúlyozzák.
Te pedig azért vagy 17. a sorban, mert minden member eléd kerül, aki ugyanúgy IA-t nyom, plusz még azok, akik előtted is bekerültek nem member-ként a sorba, mert hamarabb nyomtak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest