Hirdetés
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonicman89
csendes tag
Üdv
Planet nas 7102 szerverem van, ami ugyanaz, mint a tied. Beugrattak vele, mert azt mondták, hogy milyen gazdaságos, hogy nem kell egész nap menjen a gépem a torrentekkel meg milyen arányom lehet vele...
aztán megvettem 25-ért és rájöttem, hogy semmire sem használható. Ez a nas csak zenéket, képeket és dokumentumokat tárolni hasznos. Kihangsúlyoztam, hogy filmeket és játékokat nem, mert a mai filmek és játékok 8-10 GB méretűek és ez a nas 4 GB méret felett már nem tud adatot tárolni. Ezt a vacak Fat32-nek köszönheted. Felkínálták, hogy a legmodernebb és rájöttem, hogy a floppy-k és a dos-ok korához hű ez a nas. Hiszen azok használtak fat-es fájlrendszert.
Egyetlen dologra használom most. Kivettem a merevlemezt és nyomtatószerverként üzemel. De használhatod még külső merevlemeznek is.
Ha viszont igazi torrentezésre vágysz, akkor van az olcsóbb kategória, a D-link DNS-313-as nas-a, amit én is használok és nekem untig elég. A problémája annyi, hogy kicsi a belső processzora és memóriája. Ha nagy a sávszélességed, akkor vegyél drágábbat, mert torrentezésen kívül nem fogod tudni másra használni. Megjegyzem, hogy ebben a típusban nincs nyomtatószerver. Nekem 5 MBitem van és arra elég ez is. Nyomtatót osztani meg ott a planet.A Planet-tel kapcsolatban még az a kérdésem, hogy multifunkciós nyomtatót (printer és scanner) tud-e kezelni? a nyomtató részét kezeli, de a scannert is kezeli?
-
Dave79
tag
Sziasztok! beszereztem egy ilyen NAS-t egy problémám van vele hogy a Btorrent kliens nekem nem seedel, de nem tudom miért, van erre valakinek valami ötlete megoldása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest