Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Szia PPeter!
Bocs az offért:
Miért nem működik az oldalad? Csak a hírek fül működik a többi nem
Igazából egy firmware-t szeretnék letölteni az oldaladról: LG8161b dvdolvasójét, annak megvan a firmware-je?
Már sikerült letöltenem az olvasóhoz kettő db-ot is: vmi 102-es+ t42-es verziójút ha jól emlékszem, mindkettőt csak dos-ból lehet felrakni, de sajna nem sikerültjó lenne egy win-essel próbálkozni de azt sajna nem találtam
, az oldaladon nincs véletlen?
Egyébként vmi 100-as verziójú firmware van fent az olvasónak, s talán azért nem akarja ezeket felrakni, lehet OEM-es változat s azért nem rakja fel ezeket a irmware-kat?-mintha valahol ezt olvastam volna. Teljesen tanácstalan vagyok nem tudom mit csináljak?- az olvasóm egy-két eredeti dvd-t se akar már beolovasni
Esetleg van vmi ötleted?
Még egyszer bocs a hosszú off-ért, de csak itt tudtalak megtalálni, s hátha te tudsz segíteni -
Balli
őstag
Mennyiért lehet kb.: hozzájutni a fekete A08-as változatához? Egyszerűen nem találom sehol,mindenhol csak az OEM-es változatát árulgatják
-
Balli
őstag
Én simán megértem ha valaki akár két db ezressel is többet ad ki csak azért hogy fekete legyen. Ezt igazából akkor értettem meg amikor llkobe keresett fekete előlapot az irójához, s megmutatta a gépe képét, ami így néz ki:
Bővebben: link
Szerintem ilyen esetben ez teljesen érthető, én is simán kiadnák érte +2k-t -
Balli
őstag
válasz
Digitalboy #491 üzenetére
Itt találsz egy táblát még viszonylag elöl, ott megtalálod az írási tulajdonságokat:
S minden pio-108 ugyanaz! Vagyis belsőre mind az tudja, ugyoanolyan gyorsan ír stb. Csak külsőben lehetnek változások
Mod.: Ott láthatod, hogy 16*-an ír, 4*-en újraír, s 4*-en dual dvd-t ir +osat. -osat még nem ir, azt majd a 109 fogja.
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
válasz
Digitalboy #488 üzenetére
Helyes, jó döntés.
Üdv a klubban -
Balli
őstag
válasz
Digitalboy #486 üzenetére
Ez igaz. Frissítés nélkül is tudja.
-
Balli
őstag
Ugy néz ki a Pio DVR-108B iro mint a linken található fekete pio+ doboza alatti képen látható fehér noname iró. Gondolom igen, meg ha jól emlékszem irtak is hogy nincs rajta a Pioneer szócska. Igy tényleg nem valami szép
Feketében lehet kapni?
Azt még mindid nem lehet tudni, hogy mikor ér kicsiny hazánkban a DVR-A08XLB tipusú iró és mennyi lesz? Mert ha tényleg +10e lesz az árkülönbség akkor marad a DVR-108B
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest