- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Ok, én is adtam rá esélyt, hogy ettől még lehet titkosítva, ezért is gondoltam, hogy előbb megkérdezlek titeket.
Akkor ha jóindulatot feltételezünk, szimplán csak nem túl elegáns megoldásról van szó.Köszi a válaszokat
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
A minap beregisztráltam egy oldalra, a regisztrációkor megadott adataimat mail-ben visszakaptam. De meglepve tapasztaltam, hogy a jelszót is visszaküldték...
Ez azt jelenti, hogy nem titkosítva tárolták el?
Ha így van, akkor ez amatőr dolog.
Viszont a jogszabályi oldaláról tudtok valamit? Arra lennék kíváncsi, hogy kötelező lenne-e nekik titkosítva tárolni? -
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Én elsősorban bp-n keresek egy php programozót, akinek van szabad kapacitása. Ért az OOP-hez és használ valamilyen keretrendszert(pl: laravel, codigniter, stb). Egy saját projektről van szó, ami kb. egy webshop szintjén lehet.
Azért írok itt, mert a fórumon esetleg lehet egy megbizható régi motorost találniVagy ha tudsz ajánlani valakit, azt is jó.
Részletek privátban, kösziui: a weblap készítés topic-ba már írtam, de hátha azt nem mindenki követi, szóval előre is elnézést a duplázásért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest