Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
Kis segítséget kérek. Pár éve egy barátom írt nekem egy pár soros scriptet, amit nem találok. A lényege, hogy az adott oldalból kiszedje a képeket. (tehát ne látszódjonak, de a helyük sem...) CSS-sel el tudom tüntetni, de akkor csúnyán néz ki az üres hely. Légyszíves segítsen valaki... Köszönöm előre is...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13928 üzenetére
Nem akarom orrba szájba alkalmazni, és én is a korrekt megoldások híve vagyok, de jó, ha van egy ilyen megoldás is. Légyszives ne minősítsetek, minősíteni az inkorrekt dolgokat kell, én nem rombolni szeretek, hanem építeni...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13926 üzenetére
A linket köszönöm, a minősítést meg nem annyira...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13924 üzenetére
Általában a tárgyalás, meg ilyesmik jól mennek, de az ugye fure lenne, ha csak akkor telepítenéd fel az éles oldalt, ha megkapod a pénzt. Általában a munka átadása után számlázol, és nem előtte. Sok rossz tapasztalatom egyébként nincs, de az az 1-2 megkeseríti a szám ízét. Nyilván utána kiszedném a scriptet, addig a pár napig meg nem hinném, hogy bárki is azt keresné, van-e ilyen, és mi a jelszava... De amúgy is, én segítséget kértem, és ha kárt okozna nekem ez a dolog, akkor majd megbírkózom véle...
-
G.F.
aktív tag
Nem értek a php programozáshoz, főleg cms alapú weblapokat készítek. Többször hallottam, hogy sokan használnak php törlő scriptet, amivel ki lehet védeni, ha nem korrekt az ügyfél... Azt hiszem sikerült diplomatikusan fogalmaznom... Szóval lehet ilyesmit letölteni? Esetleg valakinek akadna, valami jól bevált? Mondjuk az utóbbiban jobban megbíznék. Olyan kéne, aminek biztonságos a használata, pl. Egy jelszóval, kóddal lehetne aktiválni, és k"ipucolná" a tárhely gyökérmappáját...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged