- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drakhel
csendes tag
válasz
raczger #2139 üzenetére
most se jo.. most még hozzáirtam annyit hogy a tömb tartalmát printelje ki, de végülis mind1, mert szerintem el se jut odáig.. it az uj változat: [link]
jah végülis ugy müködött, hogy "csaltam" egy kicsit, tehát az action-höz beirtam önmagát, azaz hogy email.php, de hát igy is müködnie kellene.. egyébként a kiprintelés ugy se megy
-
drakhel
csendes tag
válasz
raczger #2135 üzenetére
de igen, levelet szeretnék küldeni.. mind1, gondoltam hogy nem egészen igy kell.. ez adatbázis lesz a mysql nem? csak ott még nem tartok:S
egyébként ha már itt vagyok, azt el tudnátok mondani hogy mit is jelent pontosan egy form-nál action-nek ezt adom meg: "<? php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" ? mert nem nagyon értem, és amikor beirok a formba valamit és elküldöm, akkor azt a hibát kapom, hogy: "A Firefox nem találja a fájlt a(z) /C:/wamp/www/php/<? php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?> helyen."
egyébként itt a script [link]
-
drakhel
csendes tag
sziasztok
uj vagyok még php-ban, és szerettem volna egy olyan form-ot létrehozni, amibe az ember beirja az email cimét, majd az elküldés után ez az email hozzáadódik egy tömbhöz, de hát nem müködik.. még uj vagyok, ugyhogy lehet hogy ezt nem is igy kellene megoldani, de megtudnátok nézni? előre is köszi
[link] -
drakhel
csendes tag
hali.
nekem egy kezdő kérdésem lenne, még a php legelején tartok.. szal letöltöttem az apache 2.2.10-et meg a a legujabb PHP-t, de nem tudom hogy kell beállítani hogy müködjön is.. szal hiába nyitom meg böngészővel a .php fájlt, nem adja ki amit ki kéne neki.. help pls! előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest