Új hozzászólás Aktív témák
-
v_angelus
tag
válasz
Vision #12047 üzenetére
Igazából az ár nem nagyon számít, ami fontos, hogy nem akarok drágán olyan rendszert venni, ami mögött csak marketing van, használható megoldás nincs.
Az ideális az lenne, ha a számlázás mellett fuvarlevelet is tudna generálni a rendszer, és persze az illesztés, lehetőleg xml, de az se baj ha valami egyedi módon lehet vele kommunkiálni.
A készletnyílvántartás, raktárkezelés megvan már. -
v_angelus
tag
Nem feltétel az ingyenesség, sőt, csak mint opciót írtam, utánna néztem a törvényi dolgoknak, és ezért keresek egy olyan rendszert, céget aki felelősséget vállal mindenért. Magának a rendszernek a megírása nem okozna problémát, csak a felelősséget nem akarom/tudom válalni, főleg így hogy elég sűrűn változnak a törvények.
-
v_angelus
tag
Sziasztok,
egy webshop fejlesztése során felmerült az igény egy számlázó programra, ami webes alapú, ha jól láttam van a piacon pár, amit lehetne használni, feltétel lenne hogy php-ban legyen megírva. Melyik szerintetek a legjobb alkalmazás (fizetős/ingyenes), amihez könnyen lehet webshop-ot illeszteni, rendelkezik valami interface-szel (xml).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest