Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Háth igen arra biztos hogy figyelni kell hogy az ember nehogy régebbi verziójut vegyen....
De akkor a PHP Fekete könyv az kiesik.. Mert az szentem nem PHP5-s mivel az még valamikor 2002be jelent meg! A PHP felsőfokon az még jó lehet csak ott ugyebár az írja hogy konkrét problémákat old meg. Ez tárgyalja PHP különböző parancsait vagy csak konkrét poblémákat olda meg? Mert én még nem vagyok tisztába a PHP parancsai nagy részével csak rendelkezem egy kis programozói gyakorlattal más nyelvekből!Ezért gondoltam a PHP5 24 óra alattra mert abban amint láttam azért leírja h melyik parancs mire jó!
De ha a másikban is benne van és az jobb akkor azt veszem !
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest