Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Tenyleg nem 100%-os... megprobalom kijavitani! THX!
[OFF]Egyebkent fura, hogy azt irtad, hogy nem erre valo a rekurzio, mert en vegig arra gondoltam, hogy ugy kell, nem is gondolkoztam mas megoldasban...
A ciklus belsejeben volt egy elagazas es tudtam, hogy ha az else agba megy bele, akkor utanna az if -be kellene rokton.... nagyon 'rekurcios'!while ($sor = mysql_fetch_array($result)){
if ($i == $sor['menu_sorszam'])
{
vmi;
}
else
{
vmi mas;
//innen vissz if -be
}
}En igy kepzeltem el, es ebbol jot az otlet, hogy akkor legyen rekurzio, ugy tudom visszavinni az if-be a futast goto hijjan....
na mindegy, biztos tapasztalatlan vagyok....[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bitcoin topic
- Disney+
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Bontatlan Scythe Mugen 5 rgb!!
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB Garanciával!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs