Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most komolyan, tényleg itt tartunk? Hol voltam kioktató? Te itt kérdezted, hogy miért is jó. Erre válaszoltam. Valóban meg mertem kérdezni, hogy dolgoztál-e már C-ben, mert akkor tudod milyen, mikor folyton neked kell átalakítani string-numeric között. A miért ne lenne jó pedig úgy vélem szubjektív. Nekem megfelelhet és lehet kényelmes attól, hogy neked nem az. De szerintem maradjunk meg annyiban, hogy te a saját szakmai ismereteddel nem látod jónak, én pedig az enyémmel igen. De mindegy is, mert ez van. Nem szeretném ezt a felesleges vitát folytatni. A cinizmus nem tetszett, lehetett volna másképp. Viszont a szempontjaid elgondolkodtatnak.
Ha viszont hajlandó vagy segíteni, akkor elmondhatnád miért nem jó, ha közvetlen if( $_POST[valami] ) módon vizsgálom egy űrlapmező kitöltését. Ha mondjuk e checkbox-ot nem jelöl akkor tudom, hogy nem lesz a megfelelő kulcs, de vizsgálatkor még sohasem kaptam hibaüzenetet. Sem saját gépen, sem tárhelyen a log fájlt vizsgálva. Van valami konkrét veszélye ennek? (Nagyon sok helyen használtam, mert egy forrásban láttam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest