- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10481 üzenetére
Akkor sem értem a logikát, hogy miért kell különbontani, és három különálló, de teljes mértékben egyező ciklusban megoldani, amit meg szeretnél, ezzel háromszorosára növelve a ciklus futási idejét...
Te hogy oldanád meg? Van egy foreach akkor amikor van beállítva $_GET['id'] , van egy arra amikor nincs (akkor az összes üzenetet hozza ki, amikot van beállítva akkor csak egy usertől) , már külön functionba. A harmadik azért van akkor amikor nincs $_GET['id'] , mert végigmegy az arrayon, beírja mindenkihez, hogy hány üzenet van tőle és így ki tudom iratni userenként az üzenetszámot. Ha ezt berakom abba amikor az üzeneteket listázza akkor nem tudtam megoldani az üzenetszám kiratást.
Még mindig nem érthető, mit is akarsz üres tömbbel... array_key_exists-szel vizsgálgatsz egy nyilvánvalóan nem létező kulcsot, mivel üres a tömb? Mi értelme?
Az lett volna az értelme, hogy elösször biztosan le kell futnia, mivel az első vizsgálatnál még nem volt üzenet és fogalmam sincs ki a feladója az első üzenetnek. Ezért az elsőt beleírja és ha tőle jött még 3 akkor azokat már ignorálja és csak a következő legfrissebbet rakja ki, másik usertől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest