- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
azzio
aktív tag
ehhhmmm...
próbáltam informálódni a freewebnél is, de eddig válaszra se méltatnak... kár volt oda domaint regisztrálni... -
azzio
aktív tag
valaki má lécci!!!
holnap korán kell kelnem és és és a ren & stimpy-ről is lemaradok -
azzio
aktív tag
na jó, totál berágtam. hetekig szenvedtem egy weboldallal, nálam, és egy másik teszt szerveren működött is rendesen, de amikor a freewebhez feltöltöttem kifeküdt mint a döglött ló.
a próbléma: cookie:
setcookie(''$lófasz'', ''$nagy_lófasz'', 0, ''./'');
persze ékezet nélkülez működik is rendesen (nálam)
a lehető összes variációt kipróbáltam, beállítóttam más expiraton time-ot, elérési utat ahogy csak eszembe jutott, hostnevet, mindent. nálam a legtöbb variáció működött, csak a szintaxishibásak nem, freeweben semmi, még a legegyszerűbb elronthatatlan példaprogram sütije se. megoldást! most! azonnal! áááááááááááárrrrrggghhhh!!!
köszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest